Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dodziewczynpomozcie

do dziewczyn

Polecane posty

Gość dodziewczynpomozcie

hej. moja dziewczyna ma niedlugo urodziny. nie wiem co jej kupic. doradzcie. jestesmy razem 3 lata. dostala juz na rozne okazje perfumy, bizuterie, kosmetyki nawet sukienke. nie mam pomyslu. moze cos na wakacje? niedlugo jedziemy. a moze cos innego? tak do 200 zl. prosze dziewczyny was o pomoc.

Gość dodziewczynpomozcie
ona ma raczej styl sportowy, chociaz elegancko tez sie ubiera. kupilem jej rok temu torbe w wakacje. taka wakacyjna. ja mam 25 a ona 24 lata.

Gość Julia z Julianowa
Co lubi??? 1. Zestaw płyt muzycznych. 2. Książki. 3. Bilety na super koncert/teatr. Potem wspólna kolacja. 4. Karnet na solarium. 5. Masaż w spa. 6. Kwiaty. Przede wszystkim!!!! Prezent jest mniej ważny, liczy się pamięć i romantyzm. To lubimy...

Może jakaś kolacja, wiesz fajna restauracyjka etc. Bielizna, torebka, płyty, książka.

Gość odziewczynpomozcie
nie znam rozmiaru:):) karnet odpada mysle. bilety? wolalbym by cos miala zeby jej zostalo. takiego materialnego. no kwiaty tez kupie ale cos jeszcze. nie wiem wlasnie co.

Gość Creative007
zabeirz ja do sklepu i krzyknij bierz co chcesz ja place :D

Gość odziewczynpomozcie
chcialbym jej zrobic niespodzianke.

Gość odziewczynpomozcie
robilem juz tak, czesto za nia place na zakupach. ale chce jej zrobic prezent.

Gość yioryjijgb
Posluchaj, ile ona ma lat?

Gość odziewczynpomozcie
ostatnio bylismy na wyprzedazy i zaplacilem za dwie sukienki w sumie kolo 130 zl za dwie. takze takie rzeczy robie. chce jej cos kupic, zrobic prezent. doradzcie.

Gość yioryjijgb
aha :) juz wiem, Hm..moze zabierz na na weeknd? :) I zrob jej tam masaz, ale nic wiecej:) No i kwiaty, czekoladki, winko:)

Gość odziewczynpomozcie
ona ma 24 lata. na weekend raczej odpada bo po 1. niedlugo jedziemy na wakacje do chorwacji. po 2. chcialbym by preznet kosztowal do 200 zł po 3. na weekend byliscmy ostatnio nad Biebrza. prosze pomozcie:)

Gość odziewczynpomozcie
wcale tak nie latwo kupic dziewczynie prezent. a mowi sie ze latwiej niz facetwoi. masazu nie chce bo ona ma problemy z kregoslupem, nie chcialbym by jej zaszkodzilo.

Gość yioryjijgb
hm, a jestescie juz narzeczeni?:)

Gość odziewczynpomozcie
jeszcze nie, ale nie chcemy narazie sie zareczac. ona musi skonczyc studia. :) takze pierscionek odpada. dziewczyny co wy byscie chcialy dostac? takie skryte marzenie?:)

Gość internetowa
Weź się jej oświadcz :P Kopara jej na bank opadnie :D

Gość Pasztet z urwiska
1.W wielu sklepach (np. reserved) są bony na zakupy o różnych wartościach. Kupi sobie co chce. Bon jest ładnie zapakowany (sztywna karta). 2. Biżuteria - jej naprawdę nigdy nie jest za dużo. 3. Wspólne zdjęcie oprawione w jakąś piękną ramę. 4. Karnet na wizytę u dobrego fryzjera (jeśli jesteś z dużego miasta). To zawsze ucieszy kobietę. To nie musi być prezent, który stanie na resztę wspólnego życia na półce w salonie.

Gość yyyyyyyyeeeeeeeeeeeeee
Ja byłabym szczesliwa , jakbym dostała wejściówkę na masaż relaksacyjny do spa , albo własnie na jakiś zabieg spa.

Gość dcsfac
ja ostatnio dostalam dobra prostownice a teraz bym chciala depilator:D

bilety na koncert/do teatru? płyta zespołu który lubi? jakiś kurs weekendowy? no heloł, nie wiemy co lubi Twoja dziunia. 🖐️

Gość odziewczynpomozcie
ona lubi na sportowo. a biziterie juz jej kupiwalem. to nie jest dziunia. depilator ma, u fryzjera ostatnio byla::)

Gość dcsfac
jak człowiek bogaty to wszystko ma wiec takiemu ciezko dogodzic:D

Ja bym porponowała kupić książke :) Jesli wiesz co lubi i czym się interesuje to mysle ze to moze być strzał w dziesiątke :) a w srodku ładnie podpisane że od ciebie :D pamiątka na długie lata :)

Gość yioryjijgb
hm, ja bym chciala sotac taka letnia sukienke, ale skoro mowisz ze juz dostala dwie, to nie bedziesz jej kupywal tego samego:) a moze telefon jej kup, ale mp3 - jesli nie ma.

przyznam szczerze ,że pomysł Pasztetowej o zdjęciu razem jest bardzo fajny :) jeszcze nigdy nie słyszałam ani nie widziałam aby chłopak dal dziewczynie oprawione zdjęcie razem :)zawsze to dziewczyny wychodzą z takim prezentem do chłopaków :) jak choć żadna ze mnie romantyczka ,ucieszyłabym się z takiego zdjęcia ;)a najlepiej jakby było jaki komicznie przerobione :D Słuchaj może jak wyjeżdżacie do tej Chorwacji to np.nowy kostium kąpielowy by się nadał jako prezent ;)a jak nie znasz jej rozmiaru bądź gustu w kwestii stroju to wykup jej talon w jakimś sklepie z kostiumami niech sama wybierze prezent ja ta lala ;)