Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azalianka

Azalia-kto stosował?

Polecane posty

Gość azalianka

witam.lekarz przepisał mi dzisiaj te oto własnie tabletki antykoncepcyjne. Głownie jako środek antykoncepcyjny,ale i na pco,choć powiedział,że nie sa takie skuteczne jak inne,ale ja niestety nie moge brac antyków dwuskładnikowych,wiec jestem skazana na te. czy któras z Was je brała/bierze? Macie jakies skutki uboczne? wiem,że antyki zaczyna sie brac pierwszego dnia miesiaczki,zeby byla dobra slkutecznosc ich,ale ja w tym miesiacu nie bede współżyć,to czy moge np je wziąc dzisiaj tj 7 dnia cyklu? bierze je się 28 dni a nie jak pozostale 21 i nie robi się przerwy,wiec mnie ginekolog poinformował,ze może mi sie krwawienie zatrzymac całkowicie,ewentualnie moga występowac bardzo często. jak to z Wami było? czekam na opinie

Gość azalianka
podnosze

Gość czarodziejka00289
brałam pół roku, troszkę na początku poplamiłam, a okresu nie miałam wcale, ale najgorszy efekt uboczny - przez ten czas przytyłam 10 kg

Gość azalianka
tego własnie się najbardziej boję..że przytyje po nich,a schudlam własnie 15 kg i nei chce tego zaprzepaścić..ehhh a od ktorego dnia cyklu zaczełyście je brac?

Gość azalianka
tego własnie się najbardziej boję..że przytyje po nich,a schudlam własnie 15 kg i nei chce tego zaprzepaścić..ehhh a od ktorego dnia cyklu zaczełyście je brac?

Gość azalianka

Gość azalianka
podnoszę... jest ktoś kto je stosował> jakie ma zdanie na ich temat?

Gość klaudyna80.
zapraszam na super stronke www.intymnosc.pl/aff/7733 na pewno znajdziesz cos dla siebie :)

Gość Andziazawsze
Mam do sprzedania 2 op azalii.Bardzo dobrze ją znosiłam ale niestety przestałam karmić i muszę zmienić tabletki. Jak któraś jest zainteresowana niech zostawi np nr gg odezwę się.

Gość a.azalia
Witam, mam do sprzedania jedno opakowanie tabletek antykoncepcyjnych dla kobiet karmiących Azalia... cena 15 zł + koszt wysyłki. Proszę o kontakt na maila a.azalia@wp.pl :)