Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tc43t43v

telemarketer czy warto pomocy!!1

Polecane posty

Gość tc43t43v

poradzcie co robić czy decydować się na prace telemarketera czy nie teraz z rana gazety rozdaję i mi tam kasy starcza ale chciałam coś w te cv wpisac w końcu mam 22 lata

Gość ab7
telemarketer to wielkie gówno miałam okazję ale nie skorzystam, bo to naciąganie ludzi na kupienie byle gówna i od tego ci tylko zapłacą ile sprzedaż

Gość tc43t43v
no niby tak ale co zrobić przez wakacje jak nic innego nie ma dla studentów dziennych jak chcą to na dłużej min 1 rok to wstyd nie pracować w wakacje w moim wieku 22 lata

Gość ab7
jak jesteś wygadany i potrafisz wciskać ludziom kit to czemu nie można na tym naprawdę dużo zarobić ja nie chcę ludzi naciągać, a nawet nie potrafię dlatego nie przyjęłam ostatnio takie pracy a miałam oferować głupie atlasy po 200 zł za szt

Gość tc43t43v
a jesteś studentem ? masz może inna pracę ? bo ja rano gazety rozdaję ale nie nazwałabym tego pracą tylko dorabianiem i cały czas się gryze ,że nie mam nic innego na wakacje

Gość ab7
nie pracuję mam męża i dziecko, ale szukam pracy na dłuższy czas i na umowe o pracę a takie to tylko na zlecenie

Gość gość
mi zaoferowali 9 zl za godzine po 6 godzin ale zaplaca tylko jak namowie 2 klientow.Zenada.. ludzie nie chca teraz podpisywac teraz umow i tylko bede marnowac czas