Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytuyuyiuyioyuoi

zobaczcie to ogloszenie o prace

Polecane posty

Gość tytuyuyiuyioyuoi

kurde, biegla obsluga komputera, szybkie i dokladne dzialanie i zero kasy :/ Oczekiwania - dobra organizacja pracy i umiejętność koordynowania wielu zadań naraz; - komunikatywność w kontaktach osobistych i telefonicznych; - gotowość do wzięcia odpowiedzialności za powierzone obowiązki; - szybkość i dokładność działania; - utrzymywanie zaangażowania i skuteczności podczas wykonywania zadań rutynowych; - biegła obsługa komputera; Firma oferuje Praktyki w formie wolontariatu.

Gość czuwalna
wzyciu za darmowa sile robocza bym nie poszla

Gość ab7
frajerów u nas nie brakuje i tak będą się bić o tą posadkę :p

Gość Kalina Wereśniak
jeleni szukaja ale czasem i takie doświadczenie się przydaje (jeśli zaczynasz karierę i potrzebne ci doświadczenia)

Gość tytuyuyiuyioyuoi
dla mnie masakra, nie dosc ze za darmo to chca zeby juz byc bieglym i wszystko umiec najlepiej...

Pelno jest takich ogloszen. Ja ostatnio mialam chyba z 10 podobnych propozycji, szukam new job, mam ok. 5 lat doswiadczenia i bogate portfolio, na koncie wspolprace z duzymi miedzynarodowymi koncernami :P Proponowali mi wolontariat, praktyki i zebym im zrobila strone www, logo i ksiege znaku oraz katalog, to sie zastanowia i mnie MOZE przyjma na umowe zlecenie :D sek w tym, ze mam prace i szukam nowej, wiec cos takiego stanowczo mi sie nie kalkuluje, wiec moge wyraznie powiedziec gdzie maja sobie wsadzic propozycje, ale niestety pewnie znajda jakiegos desperata