Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssmmmuuutttnnnaaa

jestem nieszczęśliwa....

Polecane posty

Gość sssmmmuuutttnnnaaa

nie wiem co mi jest, nie potrafię sobie ułożyć życia, jestem z kimś od 3 lat ale ciągle rozpamiętuję dawne miłości w większości niespełnione , zastanawiam się co by było gdyby wtedy potoczyło się inaczej, wszyscy moi eks już dawno ułożyli sobie życie a ja tkwie w pustce ......

Gość sssmmmuuutttnnnaaa
jest ważny i kocham go ale coś jest we mnie z czym nie moge sobie poradzić i rozpamietuje tamtych

Gość sssmmmuuutttnnnaaa
ma któraś tak?

Gość sssmmmuuutttnnnaaa
czy monotonia nie wiem, brak rozrywek hmm raczej nie, wiem ze mój m.... sie stara ale czasem ja poprostu wole byc sama, mam takie dni ze zamykam sie w sobie i rozpamietuje tamte zwiazki, wiem ze sie nie udały ale były dni w nich ze czułam sie szczęsliwa, teraz tez jestem ale juz nie tak jak kiedys.

Gość sssmmmuuutttnnnaaa
na poczatku jak poznalismy sie z mmm tez bylo inaczej a teraz po tym czasie co jestesmy razem sama nie wiem czego mi brak i czemu wracam do tamtych myslami

bo takia nasza śmieszna natura - wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... zawsze nam się wydaje że gdzie indziej bylo by lepiej, że z kimś innym ciekawiej .. no i na szczęscie pamietamy tylko dobre chwile :) tylko Ty mozesz sobie pomóc - uswiadomoc sobie jakie masz szczescie ze masz u swojego boku kogos - wiekszosc ludzi tu na kafeteri dalo by sobie glowe ogolic zeby byc na Twoim miejscu ;) przestan oglądac się za siebie bo się w koncu potkniesz jak bedziesz patrzec do tyłu zamiast do przodu popatrz do lustra usmiechnij sie do siebie szczesciaro :) powodzenia :)

Gość sssmmmuuutttnnnaaa
ona dziękuje chyba masz racje. budują bardzo twoje słowa