Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ullliiillo

Czy mozna zajsc tak w ciaze...?

Polecane posty

Gość ullliiillo

Jak duze jest ryzyko(bo wiem,ze jest)zajscia w ciaze,jesli ja nigdy nie wspolzylam w pelni(mam blone dziewicza)a mezczyzna piescil mnie penisem po wargach sromowych?Moj chlopak bagatelizuje sprawe,czuje sie bardziej doswiadczony bo mial dwie inne przede mna,ale ja wiem,ze jest takie ryzyko i to mnie denerwuje,bo mam druga sytuacje,ze oikres mi sie spoznia.

Gość Jelciaa
jesli nie przebil blony, to nie:>

Jak ja kocham takie tematy :) Dziewica tez zachodzi w ciąze -to po 1 a po drugie jesli chłpak cie piescił i doszło do wytrysku i nasienie znalazło sie w twojej pochwie to tak , mozesz byc w ciąży Ale to tylko lekarz oceni a nie forum :)

moja poprzedniczka pisze brednie. Mając błonę dziewiczą można zajść w ciążę, jeżeli w jakiś sposób przeniesie się spermę w okolice warg sromowych i będzie sposobne środowisko aby plemniki przedostały się do środka. Rzadkie to jest, ale zdarza się niestety.

Gość zulaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie zajdziesz w ciąże nie martw się !!!!!!!

Gość zulaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie jest tak łatwo zajść kobieta ma tylko 40 % szans w ciągu swojego cyklu !!

w ciążę można zajść nawet sikając pod wiatr, tak, że wszystko jest możliwe, cionża murowana.....

Gość ullliiillo
on nie mial wytrysku,ale wiadomo,ze jest kropelkowwanie czesto.Wiem,ze lekarz oceni,jutro ide najpierw po test.Wiem,ze ryzyko jest,chcialam wiedziec jak duze np z doswiadczen forumowiczow.

ile ty dziecko masz lat, dobranocka już była, więc po co jeszcze siedzisz?????

Gość ryzyko bardzo małe
ale jest! Chociaż raczej bliskie 0 jeśli nie miał wytrysku (ale w płynie przedejakulacyjnym też jest bardzo mała iliść plemników). Natomiast przykre, że facet bagatelizuje Twoje obawy. Nie dlatego, że są bezzasadne tylko dlatego, że powinien mieć wrażliwość na Twoje uczucia (kiedyś też miałam takie wątpliwości i też były bagatelizowane i było mi cholernie przykro). Jako niedoświadczona masz prawo do szczególnej wyrozumiałości i niech facet doceni że ma dziewicę.

ogólnie można by powiedzieć, że jakby z takiej opisanej sytuacji, była ciąża, to facet jest tak pechowy, że nawet w drewnianym kościele, spadnie mu na łeb cegłówka.......

Gość ullliiillo
Jest mi przykro,bo czuje sie jak idiotka przed nim. Do sprawy wspolzycia podeaszlam powaznie,a nie na spontana.Wiem,ze sa takie przypadki,na kazdej stronie medycznej mozna to przeczytac.Zlosci mnie okropnie jak on bagatelizuje to.A ja zawsze mialam regularny okres,a tydz przed pojawialy sie objawy np bol brzucha.Wiem,ze to nie oznacza ciazy ale denerwuje mnie jego postawa.

bo on twoj facet ma racje nie wiem ile masz lat..ale widac ze dosiwadczenie i wiedze masz zerowa.. w ciaze nie zachodzi sie..od jzdzenia fiutem po twoich wargach..nie wiem jaki super pleminik mógłby cie zapłodnic..idz spac dziecko..albo poczytaj ksiazki medyczne to bedziesz wiedziec nawet jakbys wspołzyła bez zabezpieczenia i facet by w ciebie wszedł to tez sa nie wielkie szanse na zajscie..a własciwie prawie ich nie ma ...chyba ze robicie to jeden raz za drugim to wtedy plemniki znajduja sie w cewce moczowej.. zeby doszło do ciazy..musisz sie kochac w dni płodne i facet musi skonczyc w tobie..czyli spuscic sie ja uzywam prezerwatyw w dni płodne ..przed okresem i pare dni po nie uzywam gumek, albo rzadko..facet nie konczy we mnie i jakos poł roku nie zaszłam..pewnie to nieodpowiedzialne z naszej strony..ale jak widac mozna wiec dziewczyno przestan histeryzowac nie ma szans zebys była w ciazy..a jak ci sie okres bedzie spozniał to pewnie od stresu..niepotrzebnego poza tym jakby sie od gładzenia fiutem po wargachsromowych zachodziło w ciaze to nie wiem chyba ludnosc na ziemi by sie 100 krotnie zwiekszyła

Gość ullliiillo
Nie musze czytac ksiazek medycznych,bo juz czytalam i w zadnej sie nie spotkalam z opisem,ze mozna tylko w dni plodne.Bo w dni nie plodne tez jest szansa.Pewnie zaraz ktos zacznie wypisywac,ze podczas okresu tgez mozna bez gumki w pochwie sie spuszczac.Co za brednie.

Gość ullliiillo
A dzieckiem juz nie jestem.

Szczera dziewczyna... Piszesz nie do końca prawdziwe informacje z niezachwianą, arogancką pewnością opierając je tylko na swoim farcie. własna głupota to nie jest powód do chwalenia się:o

Gość ullliiillo
zgadzam sie z freecatem.

no sorry ale laska chrzani ze zjadzie w ciaze od miziania penisem po wargach jeszcze rozumiem jakby jej sie w okolice krocze spuscił ale od samego miziania jak nawet fiuta nie zamoczył to jak mozna zajsc w ciaze:O no ludzie błagam was:O

Gość ullliiillo
tak spoznia sie, nie mysle,ze jestem w ciazy.Chcialam wiedziec ja,kie jest ryzyko,ze tak moze byc.

mówie to ze swojej medycznej znacznej wiedzy..do tego pracuje w klinice bezpłodnosci i zajscie w ciaze nie jest proste w gruncie rzeczy i naprawde nie masz szans dziewczyno na zajscie w ciaze:)

Gość ullliiillo
Mi nie chodzilo o mizianie, nie o ten sam tego fakt;-)chodzilo o to zwe mozna zajsc wciaze poza typowym stosunkiem tj wytrysk w pochwe podczas dni plodnych.Wiem,ze trudno,bo bratowa 12 lat sie leczyla;-)