Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeniechktosmidoladujekarte

prosze z calego serca, 5 zł orange

Polecane posty

Gość proszeniechktosmidoladujekarte

witam musze napisać do domu sms a jestem w gorach na "pikniku" średni wiek to +60 nkt fona nie ma a skonczyla mi sie karta, prosila bym z calego serca o karte 5 zł orange pisze z lapka, moje gg 24593187

Gość żebractwo jest
w POlsce zakazane prawem

orange posiada taką usługe jak "kredyt" jak otrzymasz kredyt * wyślij bezpłatnego SMS-a o treści KREDYT pod numer 808, a otrzymasz informację o wysokości dostępnego dla Ciebie Kredytu * sam wybierasz kwotę, którą chcesz otrzymać wpisując w treść SMS-a zwrotnego odpowiednią wartość (np. 1, 2, 3 lub 5) * możesz też otrzymać Kredyt wpisując w klawiaturę telefonu krótki kod *110*01#, potwierdzając zieloną słuchawką i postępując zgodnie informacjami, które pojawią się na wyświetlaczu Twojego telefonu nie znajdziesz tu sponsora :P

Gość jak niżej
napisz ze strony orange sms

Gość noszs
napisz sobie z bramki orange szkur*

widzisz ile pomysłow na rozwiazanie się znalazło :D a Ciebie nie stać na dziękuje

proszeniechktosmidoladujekarte witam musze napisać do domu sms a jestem w gorach na "pikniku" średni wiek to +60 nkt fona nie ma a skonczyla mi sie karta, prosila bym z calego serca o karte 5 zł orange pisze z lapka, moje gg 24593187 Nie pierdol naciągaczko. Możesz za darmo wysłać sms z bramki Orange.