Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hzKJHklZ

JAka waga przy 158 cm wzrostu???

Polecane posty

Gość hzKJHklZ

jak w temacie. ile powinnam wazyc???

Gość hzKJHklZ
no bardzo smiesznie, ale ja naprawde nie wiem ile powinnam wazyc zeby dobrze wygladac..

Gość hzKJHklZ
i wygladasz szczuplo czy chudo?

Mi każdy mówi ,ze mam odpowiednią wagę a nawet zdarza mi się usłyszeć ,że jestem szczupła ale ja uważam ,że mam za masywne nogi a przy tym wzroście trudno ,żeby nogi wyglądały smukło i na długie. Ja marze o tym żeby ważyć 39 kg wiem może troszkę absurdalne ale jestem młoda i chcę wyglądać smukło :)

littlesensitive- ale ja się wcale nie czuję jak z niedowagą i wcale nie uważam ,że mam niedowagę porównując się z wyższymi koleżankami wiele z nich jest chudszych i mają mimo iż są wyższe podobną wagę. A moja noga czy ręka jest taka jak ich mimo ,że jak już powiedziałam są sporo wyższe.

Gość krucafuks
Ja waze 46kg, i tak samo uwazam, ze mam masywne nogi. Za to ludzie mowia, ze jestem drobna. Nawet nie chce mi sie dietowac, bo - schudlam kilkanascie kg i nie widze roznicy(moze na fotkach, w lustrze to samo babsko) - szkoda mi pozbywc sie cyckow(a wiem ze te pierwsze pojda w zapomnienie, zejdzie troche z ramion, wypchnie mi zebra do przodu, a tylek jak byl tak bedzie...) Jako nastolatka wazylam bardzo malo(bylam wegetarianka, chudniecie bylo skutkiem ubocznym zle zbilansowanej diety- sparwa byla postawiona prosto, nikt mi osobnego jedzenia nie bedzie gotowal)ok 40 kg(wnioskuje po zdjeciach). W szczytowej fazie obzarstwa doszlam do 60 kg, moja normalna waga przez wiekszosc czasu to 50-55kg i na naprawde nie widze zadnej roznicy w lustrze, zeby bylo smieszniej, moj facet zachwyca sie fotkami z czasow, kiedy wazylam najwiecej(przy tych 60 kg wcale nie bylam gruba, mialam tylko boczki). Wnioskujac po sobie, przy takim wzrosci wszytko po miedzy 40 a 60 kg jest ok. Ba ja p

Oj wolała bym się nie widzieć w wadze 60 kg :D i ja uważam ,że u mnie każdy kilogram znać. Niestety niskie dziewczyny wszystkie mają masywne uda :o

Gość krucafuks
Tez mi sie tak wydawalo, ale ja nawet nie zauwazylam, ze przytylam. Na prawde przy tych 60 kg nie bylam gruba, wygladalam normalnie. Poszlo mi w cyc i tylek, mialam troche boczkow, ale tez i calkiem fajne wciecie w talii. Co chce podkreslic, ze sposob w jaki siebie postrzegam sie nie zmienil, zwyczajnie nie widze tych kilogramow.

Przecież jest wielka granica między 40 a 60 kg jeśli tobie nie przeszkadzały i się świetnie czułaś to się cieszę:) i gratuluję akceptacji siebie :) mi tego brakuje i chyba zawsze będę walczyć z kilogramami bo na prawdę źle się czuje jak nawet 1 kg przytyje.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ja mam 155cm i wazylam 44-47 i wygladalam swietnie teraz waze 57 ale jestem w 8 miesiacu ciazy;) i pomijajac bardziej zaokraglona buzie, biodra, biust no i brzuszek;) niewiele w moim wygladzie sie zmienilo:) wiec jezeli po porodzie nie wroce do swojej wagi, a bede oscylowac okolo 50 kg to raczej sie nie zalamie;) ale wszystko zalezy od budowy ciala:)

Gość provokejszyn jak nic
47 kg

Gość karmella
ja mam 157cm i przy wadze 50kg jestem okraglutka,dlatego wlasnie jestem 3tydz na diecie,bo czulam sie fatalnie z taka waga. przy wadze 47kg ale gdy cwiczylam sporo(czyli mialam ciezsze miesnie) bylo super (biust przy tej wadze to 34D),teraz nie cwicze a stosuje sama diete i widze ze 47kg to nie to samo co przy cwiczeniach,bo miesnie lzejsze za to tluszczyku wiecej,troszke jeszcze zostalo boczkow,lekko wystajacy brzuch,z ud jeszcze powinno zleciec i biust tez lekko "wyplywa" ze stanikow ktore wczesniej nosilam. tak wiec mysle ze teraz bez cwiczen waga 45kg bedzie dopiero ok. wiec widzisz zalezy tez od tego czy cwiczysz czy nie.

Gość Aha aha
Wszystko zależy od budowy ciała. Ja mam 159 cm, waże 46 kg i tłuszczyku jeszcze mam dość sporo, choć w ubraniach wygladam na szczupłą. Jak ważyłam 44kg to czulams ie najlepiej, a nie wygladalam chudo.Ale jestem naprawde drobnej budowy.

Gość karmella
noo masz racje-aha aha. kiedys jak wazylam 47kg ale jak wspomnialam wczesniej cwiczylam duzo , wygladalam super fajnie to jak czytalam ze dziewczyny waza 45kg przy moim wzroscie myslalam ze zglupialy ze sa chude na maksa i jeszcze narzekaja.ale teraz widze po sobie,ze jak mam wiecej tluszczyku to wlasnie dopiero przy tych 45kg bede wygladac super,bo przy 47 jak nie cwicze mam boczki i uda za duze.ale to wlasnie zalezy od budowy. ja jestem b. drobna i zeby nic mi sie nie "wylewalo" nie moge wazyc wiecej niz 45kg. biust mi nie spada mocno i mysle ze mam fajny,nie za maly. pupa tez jest ksztaltna ,nie splaszczona,ladne wciecie w talii,nie wygladam absolutnie jak anorektyczka. ale przy innej budowie,przy malutkim biuscie i plaskiej pupie dziewczyny z waga 45kg czy nawet 47kg moga wygladac jak 12letnie dziewuszki a nie jak kobiety i wtedy wskazane nawet by wazyly 50kg i wiecej.

Gość jhsadfGj
ja sie obawiam ze jak schudne do tych 45 kg, to zleci mi biust a uda jak sa masywne tak bedą. teraz waze 58 kg biust to 75 D a w udzie mam 57 cm. i nie za bardzo wiem co robic bo boje sie ze zostrane plaska jak deska a nogi i tak beda grube....;(

Gość jhsadfGj
ja sie obawiam ze jak schudne do tych 45 kg, to zleci mi biust a uda jak sa masywne tak bedą. teraz waze 58 kg biust to 75 D a w udzie mam 57 cm. i nie za bardzo wiem co robic bo boje sie ze zostrane plaska jak deska a nogi i tak beda grube....;(

Gość hzKJHklZ

Gość ggffff
ja ma 156 cm, waże 40 kg. kiedys bylo 52!!! zlecialo calkowicie z cyckow!

Gość hzKJHklZ
czyli ze jestes plaska?

Gość ggffff
calkiem plaska, to nie. ale sporo sie zmniejszyly. z brzucha i z rak tez sporo poszlo. żebra wychodza. a nogi ... hmmm. tez troche wyszczuplaly ale najmniej z wszystkiego. zreszta mam tez taka budowe, ze dol mam masywniejszy od gory i najtrudniej stamtad schudnac

Gość karmella
jhsadfGj-no to fakt ze moga zleciec i to bardzo,bo jak schudniesz do 48kg ,czyli 10kg to juz baaardzo duzo i rzeczywiscie moze zleciec :/ ja jak waze 50kg,czy nawwet zdarzylo sie chwilowo 52kg to mialam jakies 34DD,teraz waze 47kg i te staniki za duze,natomiast w 34D leciutko wyplywaja (zwlaszcza jedna bo wieksza mam :/ ) i wiem,jestem nawet pewna ze przy 45kg to 34D bedzie idealny rozmiar,tzn idealny stanik. i tak liczac sobie mnie spada o jeden rozmiar miseczki przy utracie 5kg. wiec moze byc i podobnie u Ciebie,wtedy moga Ci poleciec i 2rozmiary :/ ale wiesz tak sobie gdybam tylko,bo nie mam porownania. tylko powiem Ci szczerze,ze nawet jakbym miala C i maly obwod oczywiscie to i tak bylabym happy,bo zle sie czuje w za duzych piersiach. wiesz szczuplutka talia,ramionka i DD lub D,jeszcze jak zaloze stanik bardziej sztywny,czy troszke bardziej gabczasty to wtedy sa spooore jak na reszte wymiarow. a co do ud,to przy 50 mam naparwde masywne,bo krotkie mam i wygladam jak kaczorek,ale teraz juz znacznie lepiej przy 47,a za dwa kilo beda szczuple na pewno,bo widze ze z kazdym kg zlatuja,ale nie sa kosciste i takie nie beda na pewno,bo sa masywniejsze,ale za to fajnego ksztaltu nabieraja,nad kolanem robia sie wciete i proporcjonalnie sie rozszerzaja ku gorze,takie fajne sa :) ale jeszcze nie do konca mi sie podobaja . cholera jaki wywod zrobilam na temat ud hahaha,za duzo kawy chyba wypilam ;)

Gość hzKJHklZ
Tylko ze u mnie to rodzinne ze sie ma duze piersi, wiec mam nadzieje ze jakos strasznie nie zleca. moja mama jak schudla to piersi jej zostaly takie same..

Gość krucafuks
Karmella zmierz sie jeszcze raz pod biustem. Nie wierze, ze ten stanik masz dobrze dobrany. Przy 45 kg nie ma bata, zeby stanik z obwodem 34 byl ok. Toc to jest na osobe, ktora ma 80 cm pod biustem(zaokraglamy w dol), a to raczej na kragla babke jest. Ja ciasno, na wydechu mam 67cm i nosze 28, bo 30 mi lata. Z tego co czytam piszesz, ze masz 34DD/34D a to spory biust jest i trzeba o niego dbac, zeby nie opadl. Poczytaj lobby biusciastych, zmierz sie, skorzystaj z kalkulatora. Ide o zaklad, ze wyjdzie Ci mniejszy obwod i wieksza miseczka(a cyc bedzie wygladal 1000 razy lepiej).

Gość karmella
krucafuks-masz racje ,ze w kalkulatorze mi wychodzi 30D,ale mam staniki z trimpha,wiem ze nie ciesza sie najlepsza opinia,bo sie rozciagaja czy cos tam,ale ja mam model miekki stamtad i jest napisane 34D,przymierzalam ich mnostwo i ten jest dobry,to moze oni maja jakas dziwna miare ?? pamietam ze przymierzalam 30 i 32 i bylo mi strasznie ciasno-mam 72 pod biustem i 84 w biuscie. przymierzalam tez rozne miseczki,ale z tego modelu wlasnie jedengo triumpha i ten 34D byl ok. teraz waze 47kg i jesli chodzi o talie i pod biustem to widac az zebra,mam duze wciecie bardzo w talii,jedyne to lekko wystajacy brzuszek na dole. a ten biustonbosz mam mniej wiecej taki,ze ma druty,dol ma materialowy,a od gory koronka ktora przyslania calkowicie biust: http://www.triumph.com/pl/pl/1047.html ja jestem po jednej ciazy-karmilam 10m-cy,w drugiej ciazy tez mialam mleko,ale poronilam w w 22tc wiec dwa razy byl narazony na rozciagniecie i to nie male.ksztalt ma bardzo ladny,ale obnizyl sie lekko i jest bardzo bardzo mieciutki w srodku,na pierwszy rzut oka tego nie widac,dopiero jak sie dotknie,czy jak sie poloze lub nachyle to wtedy widac ze jest jakby z niego" powietrze spuscil" :/ i staniki ktore nie zakrywaja go od gory sa nie dobre dla mnie,bo mi wyslizguje sie z nich od gory.jak stoje to takie sztywne staniki sa ok,biust na m-cu,nic nie wyplywa,sa ladnei podniesione,ale przy nachyleniu sie albo jakbym poskakala to jak galaretka sie trzesa.z tym ze nie pamietam jaki rozmiar sztywnych tych bardzo uwydatniajacych przymierzalam,ale tez rozne rozniaste.i najbardziej swobodnie czuje sie w tego typu co linka podalam.ale na tym co naparwde super mi trzyma i podnosi i nic mi od gory nie wyskakuje mam napisane 34D.

Gość gość
Ja ważę 46kg i mam 158cm. Wszyscy mówią, że jestem chuda, ale mi się wydaje, że mam grube nogi. Mama mówi, że moje nogi są umięśnione, bo ja uwielbiam sport. Jak uważacie za dużo ważę?

Gość gość
nie za duzo ja mam ok 57,5 kg . 170 wzrost, jestem chuda ale moj brzuch nie!

Gość gość
Ja waze 48 i najepiej czuje sie w przedziale 48-50. Ponizej wygladam jak zamorek, powyzej faceci sie ogladaja mocno ale ja zle sie czuje z taka waga. Staram sie utrzymywac stala wage ale czasem leki, czasem rzucenie palenia, czasem ciaza, wiec poprzymierzalam rozne wagi. Od 45 do 57. 57 masakra ale 45 jeszcze gorsza chyba.