Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NietuzinkowaO

Jak to wytlumaczyc? :\

Polecane posty

Mniej wiecej co noc, okolo godz 23, 24, a nawet 1 w nocy, slysze u sasiada u gory dziwne halasy... Mniej wiecej jak by upadla mu kula na podloge i jeszcze slysze nawet jak sie toczy po niej, glosne przesuwanie czegos, jakby biurka, lub lawki;/ Dodam, ze raz obudzialm sie po 2 w nocy i poszlam sie zaltwic, przychodze spowrotem i znow to slysze..Nade mna mieskzaja starsi ludzie, a to trwa juz od ponad poltora roku. Nie wydaje mi sie by byl to remont, bo o tejże godzinie i tyle czasu?! ;/ Co wy wogole o tym myslicie. Dodam jeszce ze nie chce glupich i zalosnych komentarzy, i nie wierze w duchy. Poprostu co noc sie bardzo dziwie tym..POzdrawiam:)

Gość DanKa__=
Pewnie dziedek spycha w nocy babcie z łóżka i ona się tak turla. A tak na serio to faktycznie dziwna sprawa a tylko ty to słyszysz czy ktoś z twoich domowników też?

Mowilam im o tym, to jest przecie w pokoju nademna, wiec jak ktos jeszce moze slyszec? Ja mam swoj pokoj, tylko ja w nim spie:) Martwie sie.. i boje tez, ale przeciez nie pojde do nich z pytaniem co robia o tak pozniej godz:D Maja po 50 lat okolo:)

Gość szarlootta
szczerze? To ja bym sie zesrała ze strachu na Twoim miejscu :D

Jej, to upadanie kuli jest najgorsze:O a tak na powaznie. pewnie dzis znow mnie to czeka. A..i dzieki szarlotka :classic_cool: ale to nie jest smiesne:O

Gość szarlootta
Wiem, ze nie jest wcale sie nie smieje... ja mam sasiada za sciana, ktory krzyczy przez sen i to dosyc glosno... i czesto w srodku nocy budzi mnie jego krzyk.. mozna sie tego przestraszyc ;/

Gość szarlootta
ale to jest cholernie dziwne ze to sie dzieje tak czesto.. a moze faktycznie rozkladaja łozko.

Gość kicia2425
sorry ale tak się z odp. uśmiałam.... hahhahahaa a co do tematu...bałabym się wierzę w duchy

Gość karolina z koszalina
a co Cię to interesuje, moe rzeczywiście łóżno rozsuwają :P .. a poza tym 50lat to nie są dziadkowie, no chyba że ty masz 10 :O

dobra..zle ich nazwalam - nie sa az tak starzy:D a mam 18 lat. Łozko? O tej godz? jej, w sumie...to moze byc to..ale cos mi sie nie wydaje:O Po za tym, ta kula..to jak by od kregli, ja ją sobie tak wuobrazam:( Bosz, ja dzis nie usne:O :(

Gość nie peniaj
Obstawiam wersję z łóżkiem. Ty się boisz, a co ja mam powiedzieć jak co noc gdy mój chłopak idzie się kąpać ja już leżę w łóżku i słyszę szmery na strychu? Mój chłopak nawet specjalnie ze mną poszedł do góry bo powiedziałam że boje się dy chodzi na nocki, i nic tam nie było. Stwierdził że pewnie gołębie się gdzieś dachem/kominem dostały. Ostatnio rano byłam powiesić pranie i jakoś gołębi niewidziałam :O ..

Gość a ja myślę...
23, 24 czy "nawet" 1 w nocy to jest normalna godzina, w której "50-letni dziadkowie" (uchachałam sie przy tych dziadkach) rozkładają łóżko czyli np. ta tocząca się kula to kółka sofy i właśnie idą spać :P

Gość szarlootta
no dokladnie, to na bank lozko wiec nie boj sie, tylko idz spokojnie spac.

Dzieki szarlotka, ale po tych komentarzach..ta noc chyba jednak nie bedzie sie zaliczac do tych udanych... :( Dobranoc:)

Ale chwila! Wlasnie mi sie przypomnialo, ja jestem nastolatka, wiec mam pkoj jakby .. no maly. A dorosli przecie spia w duzym pokoju, do ktorego mi daleko:O Jak to wytlumaczycie?:(

Oni pewnie spia w duzym pokoju, a nie takim malym jak moj. To jest typowo nade mna. Pokoj nademna! Nie obok mnie:(

Gość szarlootta
a moze wola maly pokoj do spania, a w duzym zrobili sobie np salon...