Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotkaJelonka

osiagnelam wszystko co zaplanowalam..

Polecane posty

Gość DorotkaJelonka

czyli nie ma rzeczy realnie niemozliwych.. przez rok wzielam sie za siebie konkretnie i: -nauczylam sie hiszpanskiego i angielskiego -zrobilam kursy:manicure,pedicure,wizazu -skoczylam ze spadochronem -zrobilam szpagat -schudlam,zaczelam uprawiac sport tylko chciec.

Gość DorotkaJelonka
i wiecie co..chwale sie,oczywiscie ze sie chwale.Ludzie tylko wiecznie narzekaja ze im sie nie uklada,ja tez tak kiedys mowilam ale postanowilam ze zrobie wszystko zeby spelnic moje marzenia,Dzisiaj mija rok od kiedy to zaplanowalam,wlasnie pisze liste na nastepny rok..:)

Gość DorotkaJelonka
i malo tego,podejrzewam ze bylo mi wyjatkowo ciezko bo choruje na zaburzenie osobowosci Borderline i tym bardziej jestem z siebie dumna ze osiagnelam to co chcialam :)

Gość DorotkaJelonka
acha i w przeciwieństwie do standardowych kobiet posiadam dziewięć otworów użytecznych w seksie, z których moi partnerzy preferują lewy oczodół :)

Gość porzucona panna mldoa
a czym sie ta choroba objawia?? ja mialam plan od 3 lat ze xie chajtne i gow no z tego wszylo;((

Gość DorotkaJelonka
ostatni wpis to podszyw. dlaczego myslisz ze to brednie? nie rozumiem

Gość DorotkaJelonka
m.in hustawkami nastroju, w tym ciezkie depresje..duzo pisania,poczytaj na necie

Gość ???????????????????????????
nauczylas sie w rok 2 jezykow? dobre sobie, takie bajki mozesz wciskac ludziom, ktorzy w ogole nie mowia w zadnym innym jez. obcym

Gość DorotkaJelonka
przeciez nie napisalam ze perfekcyjnie je opanwalam :)murowany poziom ponadpodstawowy:)

" [zgłoś do usunięcia] DorotkaJelonka ostatni wpis to podszyw. dlaczego myslisz ze to brednie? nie rozumiem 00:12 [zgłoś do usunięcia] DorotkaJelonka" Twierdzisz że nie ma rzeczy niemożliwych:P.

Gość DorotkaJelonka
realnie niemozliwych