sonia01 0 Napisano Lipiec 7, 2010 Witam wszystkie zainteresowane forumowiczki!!!!!!!!!! W maju odstawiłam tabletki chcemy mieć maleństwo! podkreslę że mam już 7-letniego syna .Tabletki brałam rok zawsze byłam zdrowa okres regularny. 30 maja mialam okres( po odst. tabl) Staraliśmy się cały miesiąc mąż to aż się pocił ha ha .... 30 czerwiec okresu nie ma huraaaa . juz planowałam wizyte u lekarza nie robiłam testu czekałam aż tu dzisiaj w37dc CO OKRES CZY CO . nie mam pojęcia co jest z tego co wiem to prawdo podobnie nie doszło do owulacji nie pękł pęcherzyk graffa czy ma to związek z antykoncepcją mimo że tak krótko brałam i to słabe tabletki . Moźe to glupio zabrzmi ale troche czytałam otym mam nadzieje ze nie przekwitam .kiedy mam siestarać o dziecko . Podkreślę krew jest rzadka i czerwona brak skrzepów idę zaraz do lekarza to opisze co i jak bo to istotny temat . ZAPRASZAM do dyskusji ..kto byłw podobnej sytuacji kiedy wraca płodność Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Lipiec 7, 2010 wugląda na to że masz okres po prostu. po odstawieniu tabletek z krwawieniami jest różnie, mogą być trochę rozregulowane. u zdrowej hormonalnie osoby płodność po odstawieniu tabletek wraca od razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cuoricino Napisano Lipiec 7, 2010 Hej, Ja takze odstawila tabletki...odstawilam je w czerwcu i teraz wraz z partnerem staramy sie o malenstwo. W polowie cyklu bolaly mnie jajniki, teraz mam wzdety brzuch i zaparcia...ponoc tak jest po owulacji, a tym bardziej po tabletkach bo jajniki sie obudzily do zycia...mam cicha nadzieje, ze mi sie udalo... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia01 0 Napisano Lipiec 7, 2010 życzę powodzeniazcałego serduszka ! Wiem jak to jest jak się pragnie maleństwa nigdy wcześniej się nie zastanawialam . boje się okropnie a może ze mną cosnie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cuoricino Napisano Lipiec 7, 2010 wedlug mnie to po tabletkach anty...Rozne kobiety roznie reaguja po ich odstawieniu. Niektore maja owulacje juz w pierwszym cyklu a niektore po 2-3 miesiacach...to zalezy...O nic sie nie martw... :) trzymam kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frufru 0 Napisano Lipiec 7, 2010 a co ma być nie tak? że sie nie udało od pierwszego razu? to sie mało komu udaje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sonia01 0 Napisano Lipiec 7, 2010 dzięki dziewczyny bo ja to już zaplakana biegam.A może to lepiej wyluzować ! ale jeżeli ktoś miał podobne sytuacje prosze piszcie !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach