Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuszka84

zakupy wyprawkowe - gdzie?

Polecane posty

Gość Aniuszka84

Drogie Mamy! Gdzie robiłyście zakupy wyprawkowe? Macie jakieś sklepy godne polecenia - najchętniej w Warszawie lub internetowe? Normalne sklepy, z rzeczami dobrej jakości w przyzwoitej cenie (bo np. sklep "Świat dziecka" to dla mnie totalne nieporozumienie). I byle nie made in China.

Gość Aniuszka84
Ja ze swej strony mogę polecić -ze stacjonarnych sklepów - hutrownię przy rynku w Starych Babicach pod Warszawą - kupiłam tam kilka ubranek polskich producentów, dobra gatunkowo bawełna i przystępna cena. I sklep Bobas ABC w Pruszkowie przy ul. Prusa 12 - też, jeśli chodzi o ubranka, bo zabawki były np. chińskiej produkcji. Za to ubranka polskie, cena umiarkowana, sporo było śpioszków i body rozpinanych wzdłuż ciała - takich właśnie szukałam, bo na początek dla niewprawnych mam są najwygodniejsze.

Gość ja ubranek sporo
kupilam teraz na wyprzedazach w h&m i smyku wygladaja na dobre jakosciowo....w smyku widze ze wiekszosc rzeczy sie kupi tylko nier wiem jak to cenowo wychodzi jeszcze nie porownywalam, na pewno kocyki maja za drogie widzialam w zwyklych sklepach tansze

Gość kjsfdkv
Filipinka dałaś njgorsze zdjęcie jakie mogłaś dac!!

Gość Luka10
www.bobakom.pl

Gość karolinkaaak
duzo jest na allegro tylko fajnie u jednego sprzedawcy po pare rzeczy kupowac bo wtedy koszt przesylki mniejszy, a reszte pewnie dokupie w Smyku, ubranka na wyprzedazach gdzie sie trafi taniej

Gość Aniuszka84
Smyk do najtańszych raczej nie należy, a i wzornictwo, przynajmniej chłopięcych ciuszków, mają dość dziwne - niektore połączenia kolorystyczne są dla mnie nie do przyjęcia.

Gość Aniuszka84
Smyk do najtańszych raczej nie należy, a i wzornictwo, przynajmniej chłopięcych ciuszków, mają dość dziwne - niektore połączenia kolorystyczne są dla mnie nie do przyjęcia.

Gość Aniuszka84
Ostatnio byłam w sklepie na Słowackiego, a właściwie na Sierpeckiej, niedaleko Teatru Komedia, też mogę polecić, ubranka polskich producentów, ceny całkiem atrakcyjne, jak porównać z innymi sklepami.

A ja polecam sklep 5-10-15 i allegro szukam zawsze tak żeby kupić u jednego sprzedawcy, poza tym np łóżeczko materacyk pościel kupiłam w Ikea bo mają najrozsądniejszą cenę.

Gość Karko1234
Witam ja zapraszam na patryczek.pl mamy ciuszki tylko polskich producentów w fajnych cenach

Gość gość
Zapraszam na mojego bloga www.bedemamusia.blogspot.com - między innymi o zakupach wyprawkowych

Gość Justann
Z ciuszków polecam pajacyki w Tesco. Dobre jakościowo i jak się trafi na promocję to również względnie tanie. Poza pajacami warto również tam się rozejrzeć czy nie ma innych rzeczy w promocji< ja w taki sposób kupiłam świetną bawełnianą narzutkę/kocyk (letni) za 12 zł i kilka innych rzeczy.

Gość Jolanta 123
a ja polecam sklep http://www.skleptygrysek.pl/, kupiłam tam wyprawke: body, komplety śpiochy z kaftanem w przystepnych cenach i polskich producentów i dobrałam kilka akcesoriów: butelki, karuzelę, matę

Gość gość
Poszukaj w cocodrillo online. Zwykle mają wysokie ceny, ale np. przed Świętami bodziaki były po 15-20 złotych i do tego w podobnej cenie pasujące śpiochy.Jakościowo są bardzo dobre, więc jeśli trafisz na promocję to warto kupić.