Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem problem problem

ile razy mozna wjechac do usa?

Polecane posty

Gość problem problem problem

czesc, mam wize 10-letnia, na której byłam juz w usa 10 razy, zazanczam ze byly to krotkie pobyty od 2-tygodniowych do 1- miesiecznych, zastanwiam sie jakos szczegolnie przed wylotem czy moge miec problemy na lotnisku z powodu tylu wlotow, poza tym martwi mnie jeszcze jedna sparwa kiedys w 2008 nie oddalam tej bialej karti z paszportu i94, nikt o nia nie pytaj nikt jej nie zabral wiec nie oddala, po pol roku sie zoorientowalam ze ja mam, zadzwonilam do biura w stanach zapytac co zrobic, kazali ja odeslac, tak tez zrobilam razem z listem wyjasniajacym iinnymi dokumentami. Od tamtej pory bylam 3 razy w usa i nie mialam problemow na granicy ale wiem ze oni rzadko uaktualnia te swoje bazy i jakos boje sie ze moz byc cos nie tak. Ktos mial moze podobne dosiwadczenia?

Gość nie widze
nie widze zadnego problemu, jezeli jest tak jak mowisz to nie masz sie co bac - byle bys nie przekroczyla tej wizy , ktora oni ci wbijaja na lotnisku. wszystko jest ok, powodzenia

Nie będziesz miała problemu. Swoją drogą, też chciałbym dostać wizę długoterminową, najdłuższa jaką dostałem to półroczna... Zresztą na wizie powinnaś mieć info o ilości możliwych wjazdów, czy są ograniczone czy nie.

Nie będziesz miała problemu. Swoją drogą, też chciałbym dostać wizę długoterminową, najdłuższa jaką dostałem to półroczna... Zresztą na wizie powinnaś mieć info o ilości możliwych wjazdów, czy są ograniczone czy nie.

Nie będziesz miała problemu. Swoją drogą, też chciałbym dostać wizę długoterminową, najdłuższa jaką dostałem to półroczna...