Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ej, ej

polecacie jakies fajne pola namiotowe nad morzem ?

Polecane posty

Gość ej, ej

Macie namiary na jakieś fajne, dobrze zorganizowane pola namiotowe nad polskim morzem ? Piszcie miejscowości, co tam mają no i ceny :)

Gość ej, ej
Dziekli, ale mnie chodzi o takie sprawdzone pola namiotowe ;) Ja sama moge polecic pole nam. w Rowach, Wagabunda.

Gość ej, ej
nikt nie jeżdzi pod namiot ???

Już pisałem w jakimś innym temacie o polskim morzu :) Bardzo polecam pole namiotowe "Pod Brzozami" w Ustroniu Morskim. Naprawdę urocza miejscówka, blisko do plaży, duża przestrzeń. Zawsze wracamy zadowoleni i pełni wspomnień. Spróbujcie! Pozdrawiam.

Gość Lokir
Ja też polecam pole namiotowe "pod - brzozami" w Ustroniu Morskim. Każdy tam znajdzie "kawałek" miejsca dla siebie. Namioty, kempingi, ośrodek z w pełni wyposażonymi pokojami. Właściciel bardzo sympatyczny i rzeczowy, personel zawsze chętnie pomaga :) Co roku jeździmy tam na wakacje i za każdym razem jesteśmy bardzo zadowoleni :)))

Gość ja polecam
ja polecam Dziwnowek i pole namiotowe Viking

Gość gość
witam. ja nie polecam campingu w Pod Brzozami w Ustroniu Morskim. Byliśmy z rodziną w roku 2012 i było koszmarnie. jak padał deszcz to wszystko wokół przyczepy zalane , idziesz pod prysznic wracając jesteś brudny , brak drogi tylko płyty betonowe na koła samochodu , do plaży trzeba kawałek dojść i wcale nie jest tak blisko. natomiast w Łebie wszystkie pola są godne polecenia byliśmy w AMBRE i warunki super, a do morza tylko przez wydmy.Minus za słaby sygnał TV .

Gość gostlinka
moim zdaniem najlepiej zdecydować się na Władysławowo albo okolice, w zeszłym roku byłam w Chłapowie na polu namiotowym Lazurowe i było baaardzo fajnie, spędziliśmy z rodziną 10 dni, pogoda dopisywała, warunki na polu były bardzo dobre, nie wydaliśmy dużo a świetnie się bawiliśmy, spanie pod namiotem jest bardzo dużą atrakcją dla dzieci