Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Okrutna Prawda !!!

INFO: DO STARSZYCH KOBIET ....

Polecane posty

Weźcie się ogarnijcie !!! wiecie ilu ludzi wkurza wasze wpychanie się w kolejki ... bo ... "ja tylko po receptę" "ja tylko po znaczek na list" .... kolejka obowiązuje !!!!! jak mnie to wkurza ... i to tylko starsze baby chyba tak mają. przyjdzie taka do kolejki w przychodni gdzie stoi z 10 osób gdzie kazdy zarejestrowany do stomatologa ... i chce sie wepchać ... roztwiera wszystkim paszcze i pokazuje jej zepsuty ząbek .. i jak ją to nie boli zeby ją wpuścić ... albo zobaczą ze młodsza w kolejce to myślą ze młoda to moze poczekać dłużej.. i włażą na plecy prawie ze ... a jak otwierają się drzwi mało co nie wywalą się tak lecą ... czy też głupie tłumaczenie " spieszy mi sie bo zaraz mam autobus czy coś tam" luuudzie to trzeba było wcześniej wstać ruszyć dupsko ... a nie na ostatnią chwilę. albo na poczcie stoje w kolejce to mało mi na plecy nie wlazła ... chyba obowiązuje jakiś odstęp od ludzi z 20/30cm ... a nie wisiała mi na plecach i jeszcze kaszlała z otwartą gębą nad uchem ... a jak doszłam do okienka to sie wepchała do połowy i te swoje dokumenciki już wciskała jak ja jeszcze nie zdążyłam wyjąć paczek ... w koncu jej wygarnęłam ze zaraz do okienka wleci ... to jakie oburzenie i foch... takze weźcie sie uspokójcie, bo kazdy ma swoje plany i nie chce stac w kolejce... a do lekarza to się rejestruje a nie wpycha. wstawajcie wcześniej i załatwiajcie swoje sprawy zamiast na ostatnia chwile . i nie właźcie ludziom na plecy w kolejkach ... bo nikt wam tego waszego miejsca nie zajmie zeby sie tak gorączkować ...

Gość nie które tak mają
że uważają się za Bóg wie kogo ... :O też mnie to wkurza ... ludzie im mówią i mówią a te i tak swoje ...

Gość palacz z petem w gębie
młodzi nie mamy czasu bo pracujemy a stare nie robią o niech czekaja mają dużo czasu w końcu

Gość klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
A od ilu to lat to dla ciebie starsza kobieta?????????? Bo ja po 40 stce i grzecznie wszędzie stoję w kolejce. Dobre z tym "kaszleniem ci nad uchem" :)

Młoda nie jestem ale nigdy nie daję się wepchnąć innym przede mną w kolejce,na pewno nie !!!!

Gość ostatnio miałam okazję
przyglądać sie tłumowi czatującemu przed nowo otwartym marketem budowlanym, co tam się działo po otworzeniu drzwi, myślałam, że sie nawzajem rozdeptają i co chciałabym nadmienić, nie było w tym tym tłumie starszych kobiet :P

A od ilu to lat to dla ciebie starsza kobieta?????????? Bo ja po 40 stce i grzecznie wszędzie stoję w kolejce. Dobre z tym "kaszleniem ci nad uchem" no i dobrze robisz ... tylko NIEKTÓRE tak mają ... własnie z tym wpychaniem sie tak po 40 pare lat w zwysz ...

Ostatnio byłam na poczcie świadkiem innej sytuacji wpychania sie bez kolejki . Młoda kobieta w ciąży wchodzi na pocztę i wali od razu do okienka gdzie jeszcze obsługiwano starszego pana i mówi choć nikt jej uwagi nie zwrócił bo w ciązy"chyba widać że mnie kolejka nie obowiązuje??" i pcha się do okienka.Starszy pan się odsunął i zabrał swoje rachunki ,ale pani z okienka kazała jej poczekać az skończy obsługiwać tego pana. Kobieta od razu poprosiła o kierownika Poczty !!! Wyszedł a ta z buzią do niego "czy znaja przepisy i wiedzą że kobiety w ciąży mają specjalne uprawnienia i nawet minuta stania w kolejce może skończyć się np.tym że zemdleje??" No wszystkim szczęka opadła!!!!!!! Za to naczelnik zachował zimna krew i powiedział jej "trzy nieuprzywilejowane osoby z kolejki i dopiero kolej na panią jako uprzywilejowaną chyba że pani ładnie poprosi to na pewno panią ktos przepuści bo może pani zemdleć" Babsko narobiło wrzasku i zagroziło skargą. Miała dużo swiły by się drzeć a nie mogła 1 min postać !!! To dopiero bezczelność!!!!!!!!

Ostatnio byłam na poczcie świadkiem innej sytuacji wpychania sie bez kolejki . Młoda kobieta w ciąży wchodzi na pocztę i wali od razu do okienka gdzie jeszcze obsługiwano starszego pana i mówi choć nikt jej uwagi nie zwrócił bo w ciązy"chyba widać że mnie kolejka nie obowiązuje??" i pcha się do okienka.Starszy pan się odsunął i zabrał swoje rachunki ,ale pani z okienka kazała jej poczekać az skończy obsługiwać tego pana. Kobieta od razu poprosiła o kierownika Poczty !!! Wyszedł a ta z buzią do niego "czy znaja przepisy i wiedzą że kobiety w ciąży mają specjalne uprawnienia i nawet minuta stania w kolejce może skończyć się np.tym że zemdleje??" No wszystkim szczęka opadła!!!!!!! Za to naczelnik zachował zimna krew i powiedział jej "trzy nieuprzywilejowane osoby z kolejki i dopiero kolej na panią jako uprzywilejowaną chyba że pani ładnie poprosi to na pewno panią ktos przepuści bo może pani zemdleć" Babsko narobiło wrzasku i zagroziło skargą. Miała dużo swiły by się drzeć a nie mogła 1 min postać !!! To dopiero bezczelność!!!!!!!!

też jak stałam w tej kolejce na poczcie to zakonnica była ... pare osób przede mną ... nagle sobie wyszła ... po paru minutach przyszła i znowu przed tą panią stała ... rozumiem ze by powiedziała ze zaraz przyjdę proszę mi zająć kolejkę ... to nic ... bo jej wolno ???

Sorry dwa razy mi się wkleiło :(

klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii noooo to faktycznie niezła agentka ... ja tego nie rozumiem czy to ludzie kultury nie mają czy co ... przeciez jakby podeszła poprosiła ... to napewno by jej ustąpili ... z tym to juz porażka :O

Zakonnice to już wogóle myślą że jak noszą habit to są świętymi krowami!!!!!!

Na pewno każdy by ją chętnie przepuścił !!!! Ale wchodzić z taką buzią "bo ja w ciąży jestem " i robić z siebie bóg wie kogo ,to nie dziwota że nikt się nad nią nie "zlituje" to jest przesadne zachowanie drogie panie w ciąży.

dla mnie to nie pojęte ... ile razy byłam świadkiem wojny na korytarzu ... w przychodniach ... faceci to normalnie wchodzą czekają ... a te baby niektóre to ja nie wiem ... zrobią tą swoją zbucowaną gębę ... i ledwo ktoś wstanie z krzesla to ta cwana przy gabinecie nic nie powie i wleci zaraz ... ludzie stoją patrzą sie i co niektórzy operrniczą babę .. i wytwarza sie atmosfera złości ... no i po co to komu?? kiedyś pamiętam kobieta z dzieckiem ... była a jej wepchała się stara kobita gdzies po 50tce ... i ze ona musi wejsc bo MUSI ... bo ma swój wiek i dziecko moze poczekać ... a dziecko schorowane do szpitala pilne skierowanie .. prześwietlenia ... to kobieta na babkę z mordą ... ze co ona odpiepsza ze co jej dziecko to nic ze kolejka obowazuje ... i stały tak przy tym gabinecie zeby szybko wejsc bo ta staruszka przytulona do drzwi ... matko

dla mnie to nie pojęte ... ile razy byłam świadkiem wojny na korytarzu ... w przychodniach ... faceci to normalnie wchodzą czekają ... a te baby niektóre to ja nie wiem ... zrobią tą swoją zbucowaną gębę ... i ledwo ktoś wstanie z krzesla to ta cwana przy gabinecie nic nie powie i wleci zaraz ... ludzie stoją patrzą sie i co niektórzy operrniczą babę .. i wytwarza sie atmosfera złości ... no i po co to komu?? kiedyś pamiętam kobieta z dzieckiem ... była a jej wepchała się stara kobita gdzies po 50tce ... i ze ona musi wejsc bo MUSI ... bo ma swój wiek i dziecko moze poczekać ... a dziecko schorowane do szpitala pilne skierowanie .. prześwietlenia ... to kobieta na babkę z mordą ... ze co ona odpiepsza ze co jej dziecko to nic ze kolejka obowazuje ... i stały tak przy tym gabinecie zeby szybko wejsc bo ta staruszka przytulona do drzwi ... matko

klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dokładnie takich Paniuś co myślą ze mogą wszystko trzeba odrazu opierniczać ... a potem się ludzie dziwią ze tyle chamstwa jest .... zamiast normalnie poprosic zapytac to tylko - bo ja mogę wszystko ...

Tak ludzie sami sobie problemy robią i jeszcze się cieszą że komuś pokazali gdzie jego miejsce.Ja takich tępię grzecznie acz stanowczo !!!!!! Nie wdaję się w pyskówki tylko trzymam się swojego i nie daję się.

A jak by mi ktoś kaszlał nad uchem z otwartą gębą to bym chyba nie wytrzymała i zwróciła głosno uwagę !!!!!!!!

klejnotkaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bo tak trzeba. ale dla mnie to nie pojęte pewnie te złośliwe baby juz tyle razy opiernicz od innych dostali ... i nadal tak się zachowują zapewne :( w supermarketach tez nie jest za ciekawie ... ile to razy kobity za mną mi wózkiem w dupę wjeżdżały - napierały ... za przeproszeniem ... to się obracałam i mówiłam ze proszę tak nie pchać bo wózek mi się tam nie zmieści ... jedne się uśmiechały i przepraszały ale oczywiście inne foch i bul wers ;)

Gość dssfdssf
dobre sa te w super marketach co wezma duzo kosz na kolkach i chociaz nic w nim nie maja blokouja caly sklep :/ albo babki chodzace pielgrzymkami na cmentarz calym chodzikiem ze trzeba po trawie je minac

Gość dssfdssf
ale literowek sorry :D

Gość Ja nie mam dzieci
Ha dobre i faktycznie - najczesciej wpychaja sie starcy. Jestem nauczona szacunku do ludzi, ale krew zalewa kiedy dzieja sie takie rczey o jakich piszecie. Ja chodzie do banku njaczesciej przed praca, wchodze a tam w kolejce sami emeryci, rozumiem, ze wstaja nad ranem najczesciej, ale moga przeciez przyjsc pozniej, bo maja czas, ale nie bo musze od rana! to sama jest w przychodniach! Dzis np bylam w banku i jedna Pani przyszla, o kuli staruszka, wepchala sie w kolejke, normalnie okienko sie zwolnilo i mimo ze przed nia byly 3 inne osoby (w tym ja), no nic, nikt sie nie kłocil bo szkoda nerwow i osoba starsza, ale wystarczylo powiedziec cos, przynajmniej, ze moze byla umowina z tym panem co obslugiwal (na to wygladalo, bo slyszlalam jak mowili cos o lokacie) i juz inaczje by to wygladalo... Albo innym razem tez w banku - powoli zwalnia sie okienko i jedna pani juz sie szykuje, mimo, ze przed nia facet czekal i mowi "bylem jak pani czekala? bylem to teraz moja kolej". Naprawde nie rozumiem:O

Kiedyś siedziałam na poczekalni do lekarza - robiłam bilans po 8 klasie. Jakiejś pani, starszej, okropnie walnęło ciśnienie, do ok. 200. Zrobiła się czerwona jak rak. Jej mąż wszczął alarm, pielęgniarka, lekarz - wiadomo, to już ratowanie życia. I wyobraźcie sobie, że baby w kolejce miały pretensje, że tamtą bez kolejki przyjęto:o Nieważne, że ona właściwie umierała:o

tak trudno powiedzieć ... wytłumaczyć się ... ale nieeeee bo po co no przynajmniej kazdy sie wygada a niektore zołzy pocztają trochę ... jak sie zachować :D

Gość a mnie wkurzają baby
co jak jesteś w przebieralni .. widzą ze zajęte a i tak wchodzą ... a co jesli przymierzasz stanik .. i co z cyckami na wieszku stoisz ??