Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulllqqqq

Czy kupic prezent na slub?

Polecane posty

Gość ulllqqqq

Za tydzien ide z chlopakiem na slub do mojego brata.Mieszkam z rodzicami,studiuje dziennie.I zastanawiam sie czy mamy bratu dac tylko kwiaty z pamiatka,czy kupic jakis prezent(chodzi o mnie i chlopaka)?Kolezanka miala taka sama sytuacje i dala pamiatke z kwiatami,bo jeszcze sie wlicza do"rodzicow".Mam 20 lat. Dodam,ze krucho troche z pieniedzmi na ten prezent.

jesli to twój brat, to wypadałoby coś kupic.. chociażby jakas bzdurke.. niedawno w sklepie widziałam takie ładne ręczniki w zestawie z napisami żona i mąż.. kosztowały coś około 50 zł

Gość no czekam na wasz jad
nie masz kasy to nie idź, bo liczy sie TALERZYK za który MUSI sie zwrócic a ty wyskoczysz z jakimis badziewnymi kwiatkami??????????????

jesli to twój brat, to wypadałoby coś kupic.. chociażby jakas bzdurke.. niedawno w sklepie widziałam takie ładne ręczniki w zestawie z napisami żona i mąż.. kosztowały coś około 50 zł

Gość ulllqqqq
Wiem,wiem tylko,ze na to wesele musialam sobie sama caly stroj kupic+fryzjer,oczywiscie wszystko z najtanszej polki.Kwiaty i pamiatka tez troche kosztowac beda,a ten prezent zeby tylko za 50 zl cos znalezc watpie...

Gość jak idziesz z chlopakiem
to sie nie liczysz jako dziecko z rodzicami i powinnas miec osobny prezent. proste. zrezygnuj z fryzjera i uczesz sie sama, juz stowke zaoszczedzisz.

Gość fffoka
Nikt od smarkatej studentki nie wymaga bóg wie jakich prezentów. Kup im cos śmiesznego, np. fartuchy do gotowania dla niej z cyckami, dla niego z pisiorem albo inne przygłupiaste prezenty ze sklepu ze smiesznymi rzeczami. Oni wiedzą, że na tobie to raczej nie zarobią i ok, to niech sie mają z czego posmiać

Gość ulllqqqq
Akurat fryzjerke mam tania,na studniowke mi 15 zl wziela za super fryzure!Teraz bedzie ok 30zl maks.Ale za suknie musze zabulic,bo jestem troche przy sobie:(i moj wybor jest ograniczony a dla mnie np 250zl za sukienke to duzo...I do tego buty,bo nie mam tez ok 50zl

Gość Pfffffffffffffffffffffffffff
No wlaśnie, chłopak niech się dorzuci do prezentu. Bo jak Ty sama byś była,a nie masz pracy,to i tak rodzice musieliby Ci dać kasę na prezent,a pewnie oni zabulili już kasy na wesele dla brata. Więc uważam,że jakbyś sama szła,to mogłabyś kupić tylko kartkę (pamiątkę) i kwiatka.Ale jeżeli z chłopakiem,to chłopak powinien dać Ci kasę na prezent,w sensie że złożyć się z Tobą.