Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystko na "ch"

Czy policjanci to psy na baby - kto tak uważa?

Polecane posty

Gość wszystko na "ch"

Powiedzieć jaki wy macie pogląd na tę sprawę. Pytam, bo na co dzień pracuję z mundurowymi i nie mogę o nich powiedzieć złego słowa. Nie powiem zdarzają się wśród nich trochę "dziwni" panowie. Wczoraj w trakcie rozmowy z moim mężem wspomniałam o tym, że jeden z naszych znajomych , właśnie policjant rozwodzi się. Na to mój małżonek raczej spokojny facet, dosłownie naskoczył na mnie i powiedział: a co ty się dziwisz przecież oni wszyscy to są psy na baby, d..... co tylko się rusza. Ty wiesz co ja muszę przechodzić, kiedy ty do nich chodzisz!" Dosłownie zbaraniałam. Co o tym myślicie?

Gość Myślę dokładnie to samo
Mam koleżankę, która od lat pracuje w jednej z komend. Od tego, co opowiada, aż włos się jeży na głowie. Ty może tak tego nie odczuwasz, bo jesteś mężatką, a ona panną. Najwięcej uwagi w pracy poświęca się tam nie na pracę, tylko na knucie przemyślnych intryg i na podrywanie koleżanek po fachu. Ona wciąż dostaje jakieś niedwuznaczne propozycje, jest zalewana przez kolegów mocno krępującymi tekstami i propozycjami, a koleżanki podkładają jej świnie, bo ma większe od nich kwalifikacje albo też którejś chodzi o jakiegoś faceta, który do niej zarywa, a ona wcale tego nie chce. Jest też niejedna historia, gdzie żonaci na wyjazdach służbowych sypiają z koleżankami z pracy i wszyscy o tym wiedzą poza...ich żonami. Naczelnicy z kolei rzucają tylko pod adresem pracowników najgorsze z możliwych przekleństwa - to taki standard, niezależny od ich humoru. Oczywiście, zapewne jak wszędzie, znajdą się wyjątki od reguły, ale one tylko potwierdzają tę zasadę.

Gość duzo racji z tymi
przelozonymi rzucajacymi obelgami w strone policjantów nizszego szczebla.. Jednak co do tego,ze to psy na baby to nie zgodze sie.No moze nie w stu procentach..Powiedzmy 50/50;) Tzn.znajdą sie tacy co dup*** wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka,ale sa tez i tacy co o swoich polowicach moga godzinami rozprawiac:) Co do wyjazdow sluzbowych nie wypowiem sie bo nie bylo mnie na zadnym takim,a to ze inni mowia...?Mowic mozna wiele,a ile w tym prawdy to wierze tylko w to co zobaczę/widze na wlasne oczy:)

Gość duzo racji z tymi
a rozprawiaja o swoich polowkach mowiac same przyjemne rzeczy (tj.jakimi sa cudownymi kobietami,zonami,matkami) i nie w glowie im jakies romanse na boku..Zbyt duza stawka do stracenia..

Gość duzo racji z tymi
czy ja to ostatnie zdnaie napisalam gramatycznie..hmm..W kazdym razie rozumiecie o co chodzi,co nie?