Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

nie mam za wiele czasu. a miałem ochotę na flirt po prostu. zresztą taka "pałacowa elokwencja" wypowiedzi nie bardzo mi pasuje. nie rozdaję swojego meila na prawo i lewo, każdej chętnej. zainteresowałaś mnie, ale jak szybko zainteresowałaś, tak samo szybko zniechęciłaś. to jak już, może napiszesz. to ja może łaskawie przeczytam i może zaszczycę Cię i raczę Ci odpisać. ale to wszystko może. więc nie czekaj, jakby co. ;)

Gość inteligentny nie jara
nie zaszczycaj jej bo jeszcze dziewcze zacznie szczytować, inteligentny brecha się z durnych prowo -podr

Gość KCN
:) zaczynam sledzic Twoj watek, wierze ze bedziesz wierna swojemu postanowieniu o jego publicznym charakterze...to moze byc nawet ciekawe....dosc niedawno, moja kolezanka powiedzial ze wystarczy na nas skinac, a bedziemy u Waszych stop....kurcze i patrzac na to co sie dzieje na tym forum, przyznaje z bolem jej racje...bede liczyl wiec jak na reklamie ze znanym aktorem ;) ilosc panow, ktorzy napisza cieple slowa do Ciebie....wlacz licznik wiec na 2, zaraz po agent_provocateur :))

Gość to tylko ja... cały ja
Tylko ja tutaj jestem... Niestety za młody dla Ciebie;)

Gość ytytrytryt
Bo nie ma nic gorszego dla faceta jak zaciągająca do rozmów i flirtów znudzona i próżna dziewczyna.

Gość ty wyzej masz racje

Gość co nie powiesz
"Mam 30 lat, 175 cm wzrostu, 58 kg, dlugie nogi, dlugie jasno-brazowe wlosy, zielone oczy, zgrabna..atrakcyjna, niezalezna" To ciekawe, taka zajebista jesteś, to czemu szukasz w takim miejscu faceta.

Gość 30 lat to kobieta nie dziewuch
a :D 30 letnie kobity -- tego jest jakis wysyp - za malo facetow jest w ich wieku

Do przelecenia akurat... ;)

topik wygasł, bo zamiast przenieść się z agentem na rozmowę mailową autorka oczekiwała całych tłumów adoratorów :D no cóż, może jutro :p

Świetnie jest się pode mnie podszyć co? Być może jestem dupkiem, ale nie aż tak płytkim, żeby się tym popisywać;) Co do powyższych wypowiedzi to kobieta w wieku 30 lat może być wolna i atrakcyjna... Jak to? Po prostu jak to się mówi:"Z czasem nasze wymagania maleją". Być może obudziła się, że jej ciągła pogoń za karierą, zbyt wysokie oczekiwania wobec partnera, zamknięcie w sobie lub coś jeszcze innego ma destrukcyjny wpływ na jej życie. Zdała sobie sprawę z tego, że coś jej umknęło... Lecz jest to coś, o co warto walczyć i co wciąż można odzyskać...

Gość ytytrytryt
Tak mi się wydaje, że takie tematy w których dziewczyna chce poznać, popisać z kimś fajnym i przy tym opisuje swoją urodę a po czasie ślad po niej znika, to po prostu znudzona mężatka, która siedzi w domu i np zajmuje się dzieckiem a w wolnych chwilach robi z siebie wampa na forach i czatach by się dowartościować.

to nie musi być kobieta :classic_cool:

może to być też Jola, lat 45 :p

Gość ytytrytryt
Heh - dokładnie, jakaś rycząca 40ka przechodząca kryzys wieku średniego która chce być komplementowana i podziwiana ;)

Gość KCN
nadal masz dwoch....i spora ilosc posępnych i zawistnych ludzi, każdy chce powiedzieć coś o Tobie (prawie zawsze mówiąc, że coś źle robisz), oni wiedza lepiej itp...doktorzy psychologii z forum :).....powiedz cos wiecej o sobie, flirt publiczny musi dzialac w dwie strony ;).... P.S. Za podszywy z gory przepraszam, po paru slowach krytki pojawia sie na 100% :)

Gość Oj żałośni jesteście
Od razu założyliście,że autorka to brzydką,znudzoną oszustka.A może rzeczywiście jest ładna,samotna?Przecież nie napisze sobie na czole:'Szukam miłości' i nie zacznie chodzić z tym napisem po ulicach.Zresztą,skoro tu siedzą same sfrustrowane pasztety,to po co Wy ,inteligentni,przystojni Panowie tu siedzicie?

ooo...ladnie mi pocisneliscie :-) Nie jestem zdesperowana powtarzam :-) ani tez pasztetem. Dlaczego tu?? Miejsce jak kazde inne. Poza tym mam zlamana noge, to raz, a dwa, nie mieszkam w Polsce i ciezej tu o nawiazanie nowych znajomosci, co nie oznacza, ze mam problemy w realu, wrecz przeciwnie, zadnych. Nie powinnam sie w zasadzie wam tlumaczyc. Myslcie co chcecie waszymi niedowierzajacymi i nieufnymi umyslami. Jestem kobieta, atrakcyjna, chcialam sie rozerwac jedynie odrobinke, ale widze, ze spudlowalam z miejscem :-P pozdrowienia.

a ja Wam powiem, że miejsce jak każde inne. poznałem tu kilka kobiet. z niektórymi się spotkałem. z niektórymi mam kontakt elektroniczny tylko, ale gdy będę w PL mam nadzieję się spotkać, przynajmniej z tymi z moich okolic. nie od raz trzeba z kimś flirtować, romansować, zdradzać. można tez rozmawiać o życiu. pozdrawiam wszystkie znajome. ;) :D

gdzie mieszkasz? norwegia? anglia? moze sie okzae, ze jestesmy w tym samym kraju :-) och, zapomnialam..przeciez mnie odrzuciles :-(

"doklikaj" mnie do licznika;) nie składam Ci żadnej oferty, ale popisać mogę. Adam 32 lata 180cm 70kg