Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Anglia, ale nie Londyn. Mieszkam na południu. Nad morzem, nad które wybieram zaraz po objedzie. Porozkoszować się morską bryzą. Oczywiście zapoznać się z trendami w modzie bikini a.d. 2010 ;) :D nie odrzuciłem Cię, ale trochę mnie zirytowałaś. wydaje mi się, że nie chcesz poflirtować, ale nie chcesz pisać każdemu absztyfikantowi tego samego na privie i stąd wolisz publicznie. zgadza się? :)

btw. flirtowałem, a nawet spotykałem się ze starszymi od Ciebie, samem u nie będąc starszym niż Ty. ;) jakoś to żadnej ze stron nie przeszkadzało, poza jednym przypadkiem, ale to było 8 lat różnicy prawie. :D

mi dzień mija niestety pod znakiem pracy. Jutro pod znakiem wyjazdu... A Tobie? Ładną masz u siebie pogodę? Bo u mnie jest tak pięknie a ja muszę siedzieć przed kompem:(

Gość agent_prowokateur na pewno
Jestes brzydki. Inaczej nie siedzialbys codziennie na damskim forum,tylko byl z jakas niunia teraz.

możliwe, ale możliwe też że miejscowe piękności odstrasza moje zajęcie - praca w prosektorium i dorabianie sobie nocami w krematorium. a tak poza tym ze mną wszystko ok. jutro wieczór i w sobotę ode mnie odpoczniecie.

ten, kto mieszka w anglii, wie, kogo mozna tu najczesciej spotkac, prawda agencie? fajnie masz...ja mieszkam na polnocy, tez nie Londyn..choc nie tak daleko. Nie znosze Londynu. adamku drogi, umilasz sobie prace widze :-) ja zaraz robie jakas przekaske, jesli sie dokustykam do kuchni.. :-(

A umilam sobie, owszem :) Też bym coś zjadł... Tobie mam do zaproponowania tylko zielone jabłko, jeśli lubisz ;) W Anglii to ja byłem przelotem tylko, takie porąbane połączenie miałem do NY :) także ja np. Ci nie pomogę w szukaniu tam "znajomych" :)

a ja Wam powiem, że miejsce jak każde inne. poznałem tu kilka kobiet. z niektórymi się spotkałem . z niektórymi mam kontakt elektroniczny tylko, ale gdy będę w PL mam nadzieję się spotkać, przynajmniej z tymi z moich okolic." W takim razie nie przesiaknij jadem kielbasianym z tym krematorium.:D Ty zawracasz tylko doope tym kobietom, ale co tam, przynajmniej sobie podupcysz;). Bo nic trwalego z tego nie bedzie, tym bardziej, jak mieszkasz a Anglii.

Gość znajoma agenta
jest paskudny...potwierdzam :classic_cool:🖐️

och agencie, ale ci jakas nieszczesliwa, odrzucona pani pojechala :-) zazdrosnica wstretna.. moze i wam, z polski dziewuchom nic nie wyjdzie, za to ja jestem bardzo blisko pana brzydala, dupczyciela, agenta :-P

Do mnie pijesz desperatko? Odpowiem jak ten koles. " ytytrytryt Bo nie ma nic gorszego dla faceta jak zaciągająca do rozmów i flirtów znudzona i próżna dziewczyna." I jeszcze cos. Nie jestem kobieta.

co może być trwałego? jeśli zaraz po wydupceniu, ciało staje sie popiołem. ;) :D takie mam poczucie humoru. :D jak zawsze na kafeterii(jak zawsze na pomarańczowo) znajdzie się ktoś, kto zna mnie lepiej. możesz przeżyć szok ale mylisz się. niektórzy faceci mają jednorazowo w łóżku więcej kobiet, niż ja kochałem sie z forumowiczkami.

Gość znajoma agenta
on ma małego wacka :D

znajoma agenta jest paskudny...potwierdzam ---- pozdrawiam. to którą z czterech dziewczyn, którym wysłałem zdj jesteś? :D dwie są teraz w pracy. więc... :D

ach tak, zapomnialam..we mnie tez pluja :-P hahaha...nie wiem kto gorszym desperatem w takim ukladzie jest pomaranczowy szyderco 🖐️

Gość hhahhhaaahha
O i ruchanie kobit na kafetrii jest...dobrze wiedzieć.

No właśnie, jak zwykle jad na kafe... I weź tu z kimś pogadaj normalnie :P

nie wiem Mo, ale tam pobiegli. widzę wystające dwie pary nóg. ;) :D sparkling girl - chyba już zrozumiałaś, dlaczego wolę bardziej prywatny flirt? :)

Gość starucha po 30 szuka chuja
:D:D:D:D:D

Eeeeh wiesz, ja tu też PODOBNO wyrywam i zaliczam panienki... Tylko jakoś żadna się nie zgłasza jako "pokrzywdzona"... Nie zwracajmy już uwagi na pomarańcze :D