Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sparkling girl

Dla...Jedynego..ktorego tu poznam

Polecane posty

Gość rosomak
Tak niewinnie się zaczęło. Dziewcze płochę, chciało poznać życie, okolicę no i tych cudaków co to wystają pod budkami, albo i na rogu pilnując swych stajni. A tu co? posucha na licznik dwu skoczyło i bryndza. I warto było do tych brytów , nogi pannie tylko połamali. A ona biedna pocieszenia szuka. Jak Danuśka zkrzyczy za chwilę Moj ci on jak uda się jej złapać tego provocatora potwora

sparkling girl: hahaha dobrze napisane :D

Gość na razie stara 2 wyhaczyla
dobry rydz niz nic :P

och Adas...nedza sie szerzy na tych forach.. i przez takich jak oni, my sie robimy coraz bardziej aroganccy.. bo co komu przeszkadza moj wspanialy topik? jedynie idiotom.

Cóż, ja się już do tego przyzwyczaiłem tu na kafe... Nie da się pogadać, bo albo jest się uwodzicielem (:D ), albo desperatem albo jeszcze coś innego...

Gość na razie stara 2 wyhaczyla
dla mnie jestes za stara :P

powoli pomaranczowe szuje odejda w sina dal... zapomna o moim topiczku :-) a ja zostane tu z moim jedynym wspanialym facetem :-) i byc moze bedzie mial mala palke albo dawal do zjedzenia tylko zielone jabluszka :-) ale przynajmniej bedzie czarny :-P

na razie stara 2 wyhaczyla A Ty ile masz lat, że ona jest dla Ciebie za stara? 15? Kurcze, nie wiedziałem, że już jestem stary, jak ten czas leci :(

Gość i tak nic z tego nie bydzie
sfrustrowana starucho :D:D

adas, chodz no..wez mi pomoz z ta noga :-) musimy dojechac do agenta, by nas juz spalil w swoim krematorium, trzy dychy, o moj boze.. Ach, agent juz na emeryturze przeciez :-(

Gość szukajaca **
agencie to nie ja, przysięgam :D

Hahahaha :D Chcesz to zrobię Ci coś innego do jedzenia :D Masz rację, pójdą sobie pomarańczowe :D I niestety jeden z nas odejdzie też z topiku, jak już sobie wybierzesz który ;)

Gość sparkling girI
biore do ryja kazdemu z tego topiku :)

Gość Jak mozna
być takim głupim zeby flirtowac publicznie na forum? Boże ludzie jestescie starsi ode mnie a zachowujecie sie jak 15 latki... Nie wstyd wam? no coz...

Ohhh, poczekaj, tylko swoją drewnianą laskę wezmę, nie pamiętam gdzie ją położyłem, ahh starość nie radość :D Ok, czyli zostajemy obaj ;)

Gość sparkIing girl
nie wstyd

hmm... moi kochani dwaj chlopcy :-) uciekam poki co, musze skoczyc po jakies zakupy a z ta noga, nie jest latwo :-( sle buziaki..

Gość 30 sensible _ solitario
Idz lepiej stara parówo do roboty albo gary myć a nie siedzisz i tarło odpierdalasz na kafe

Gość sparkling girI
😭

Ojjj no mi jest strasznie wstyd... Boże, wybacz mojej ś.p. mamie, że mnie wydała wogóle na świat... Hahaha :P

Gość ten cały agent nie lepszy
rucha baby z kafe oboje siebie warci

juz jestem :-) i jak zwykle mile przywitana :-) :-) :-) Adas, pomoz mi wstac, ty madry, bo masz laske.. Ja bez pomocy sie juz nie rusze..

adas,a jak temu drugiemu bylo na imie, bo zapomnialam .. mam coraz wieksze klopoty z alzhaimerem a do tego te trzesace sie dlonie..Myslisz, ze to moze byc parkinson? Ach, juz wiem..jezuuu, ale mnie korzonki lupia :-(