Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoSieKurwaPorobilo

Strasznie schizuje

Polecane posty

Gość CoSieKurwaPorobilo

Jeśli jakas rozmowa mi nie pójdzie z moją kobieta albo milczy przez cały dzien to mam straszne schizy ze to juz koniec... ja pierdole ja tak zyc nie potrafie, to jest praktycznie sama męka.. zeby mi bylo ok to by mi musiała po godzine pisac smsa "kocham cie stasznie"

Gość lecz się to jest chore

Gość CoSieKurwaPorobilo
jaka rada na to? mam strasznie zjebany humor, dosłownie o niczym innym nie potrafie mysleć itp

Gość przeszłam przez to
porozmawiaj z nią określcie dokładnie wasz związek,powiedz otwarcie że obecnie czujesz się niepewny potrzebujesz więcej czułości i takich tam;)

Gość CoSieKurwaPorobilo
obawiam sie, ze jakbym wyskoczyl z takim pytaniem i z takim stwierdzeniem to mogłby być to gwoźdź do trumny.. wzieła mnie za mało pewnego faceta, jakiegos zdesperowanego który ma schiza czy cholera wie co jeszcze..

skąd taka niska samoocena ? dlaczego myslisz że ona kocha Cię mniej niz Ty ja ? jesli nie znajdujesz jasnej odpowiedzi to ... wmawiasz sobie z pewnością !!! ale nie to jest najgorsze - gorsze jest to że ona z pewnością albo już to czuje albo zaraz poczuje - Twoj brak zaufania, Twoja niska samoocene i ... ucieknie ... kręcisz bicz na siebie wez sobie na wstrzymanie - może to śmiesznie zabrzmi ale w najgorszym wypadku stanie się to czego się obawiasz a Twoje schizy temu nie zapobiegną ale jestem przekonana, że jak przestaniesz sobie powtarzac w głowie że to może być zapowiedz konca - a zaczniesz powtarzac że przenzaczone Ci jest szczeście - to i TY się uspokoisz i ona odetchnie z ulga i bedzie ładny happy end ;)

Gość CoSieKurwaPorobilo
Hmm coś w tym jest.. ale widzisz ja mam takie schizy.. czasem jest zajebiscie, widze po niej, ze sie stara.. juz z rana potrafiła mi napisac miłego smsa wieczorem zadzwonić, wszystko fajnie a czasem ? (od trzech dni w sumie..po naszym ostatnim spotkaniu) totalna obojętnosc z jej strony, milczy, a jak ja sie odezwe to gadka jest nudna i krótka kurwa boje sie, schizuje.. ja nie chce jej tracic ps. zbyt krótko sie znamy by mówic tu o miłosci, przynajmniej z jej strony

Gość schizujesz
nie ma o co:) Kobieta jka kocha to kocha- stale:)

Gość Marie a la lune
nie schizuj..;) nawet jak nie odzywa się, bo zajęta, to pewnie ciągle myśli o Tobie:) tęskni

Gość CoSieKurwaPorobilo
sęk w tym ze ona w cale nie jest zajeta... mam kurwa schiza i tyle :D

Gość no i bardzo dobrze, że masz
nareszcie role się odwróciły, popatrz sobie jak to boli. a kobieta mądra jest, że nie leci na każde twoje zawołanie.

Gość CoSieKurwaPorobilo
w kazdym zwiazku tak jest prawie :( ze to faceci schizuja i cierpia

Gość Marie a la lune
wyrażaj się:) Bo ja stracisz za to, że przkelinasz:) A ska możesz wiedziec, czy jest zajęta, cyz nie;)? jak nie ma jej przy tobie..to znak, że zajęta;) chożby myśleniem o Tobie:D

a to jak to początek znajomości to może taka jej taktyka ;) chce zebys myslał, żebyś się martwił - może chce pokazać ze trzeba o nią walczyć a może po prostu ona też dopiero zaczyna wchodzic w ten związek i ma watpliwości - daj jej czas - możesz ją tylko wystraszyć wystarczy, że będzie wiedzieć że Tobie zależy że jesteś blisko - nie ma co nadskakiwać ułozy się - ale z tym schizowaniem to musisz się troszkę opamiętać - szczególnie początki są fajne ... motylki, niepewność - sam sobie ta radość niszczysz głowa do góry i troche wiary w siebie - kobiety lubia silnych pewnych siebie mężczyn ;)

Gość CoSieKurwaPorobilo
Bo ja doskonale wiem co ona robi... moze byc zajeta tylko tym, ze sobie pojedzie z kolezanką na zakupy albo na basen, czy też odpali film i sobie oglada.. czy to jest kurwa zajecie? no prosze Cie.. po drugie, nikt tutaj nie mówi o tym by ona miala byc obok mnie 24h i nie miala dla siebie czasu, absolutnie nie o to mi chodzi tylko ja mam schiza jeśli: aha zaczne od tego, że dzieli nas około 100km i widujemy się tylko w weekendy mam schiza, jesli przez caly dzien do mnie nie napisze, nie zadzwoni.. jesli podczas naszej rozmowy była jakas taka zimna itp obecnie od ostatniego naszego spotkania tak jest i mam schiza, ze to moze byc koniec :/ zwłaszcza, że obecnie nie jestesmy nawet umówieni na jakiś termin bo ona wyjeżdża na 2 tygodnie w sobotę do ciotki do Hiszpani :O

Gość Marie a la lune
Schizujący facet;)? a to nowość:):D faceci są dziwni;) ja nie wiem, co z moim :classic_cool: zrobic przejedzie pół Polski, pół świata..:) jest u mnie..a nie rozmawia ze mną:D ja to mam pecha;) byc tak blisko, jechac taki kawał drogi:)..i nie odezwac się do mnie ani jednym słowem;):D faceci :D:classic_cool:

Gość Marie a la lune
Do soboty masz jeszcze duużo czasu:) Możesz się spokojnie z nią umówic;) przed wyjazdem.

Gość CoSieKurwaPorobilo
sęk w tym, że nie moge a najblizszy termin ewentualnego spotkania to sierpien :O ja pierdole ja sie do tego czasu chyba ....

Gość schizor 4
jak to nie możesz? masz jeszcze jutro, pojutrze. doskonałe dni:) na spotkanie, rozmowe:) przestań schizowac:) i zastosuj metodę glass to glass;)