Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

PRYWATNY ŻŁOBEK

Polecane posty

Mam zamiar otworzyc prywatny zlobek, poniewaz chcialam zapisac moja coreczke od grudnia do normalnego, jestem na 230 miejscu na liscie rezerwowej, w naszym miescie sa 3 zlobki i w kazdym to samo, szuakam prywatnego, ale tez nie ma takiego u nas, dlatego pomyslalam nad otwarciem takiej placowki i tu wlasnie moje pytanie czy bylybyscie chetne zapisywac dzieciaki do takich prywatnych zlobkow?

Gość a w jakim mieście chcesz go
otworzyć?????

otworzyć?????

Gość no i co z tego ze prywatny
a co bedzie w tym zlobku, jaki bedzie personel, cena ? To jest najwazniejsze ...

dokładnie ile by miał kosztować??????? i jak sobie wyobrażasz funkcjonowanie takiego żłobka i w jakim wieku (ile by miały miesięcy) te dzieciaczki

w miescie ponad 30 000 mieszkancow, zatrudnilabym presonel z kwalifikacjami oczywiscie, myslalam o dzieciakach od 6 miesiaca, czesne to mniej wiecej mysle ok 700, 800zl, jeszcze nie robilam biznesplanu, chce sie narazie rozeznac czy mialoby cos takiego zainteresowanie wsrod matek. Myslalam tez nad monitoringiem internetowym, zeby rodzicie mogli sobie podgladac co sie dzieje z ich pociechami, myslalam tez o karnetachgodzinnych,