Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p@cjentk@

ALFA-MED klinika stomatologiczna Bydgoszcz ktoś tam leczył zęby ?

Polecane posty

Gość p@cjentk@

Witam , leczy ktoś tam zęby bądź leczył ? ,szukam opinii

Gość gość
ja lecze od wielu lat. jestem bardzo zadowolony. to co mogę powiedzieć o alfa-medzie to wspaniali specjaliści, niesamowity sprzęt no i wieloletnie doświadczenie. wszystkim będę polecał.

Gość gość
Byłam tam dziś - naciąganie tak bezczelne że nie mogłam uwierzyć. Wstałam i wyszłam . Zdecydowanie odradzam.

Gość gość
a z czym Cie chcieli naciagnac?? opisz to dokładnie

Gość ariannaxx
W sumie ja czasami u nich się leczę, ale teraz słyszałam wiele pozytywnych opinii o placówce http://www.denmed.bydgoszcz.pl, że zastanawiam czy się nie przenieść. Ceny są tam bardzo porównywalne z tego co słyszałam, więc co mi zależy.

Ortodonta Bydgoszcz: http://www.specjalista-ortodonta.com/ Ortodoncja nie jest nauka ścisła. Nie sposób przewidzieć wszystkich następstw leczenia aparatem stałym. Nawet standardowe i sprawdzone procedury mogą u niektórych pacjentów wywołać nieprzewidziane reakcje. Ortodonta prowadzi leczenie według planu zaakceptowanego przez pacjenta i zakładającego najlepszy możliwy wynik, jednak nie można zagwarantować pełnej satysfakcji z osiągniętego rezultatu i braku powikłań.

Gość Andrzejj58
Leczyłem się tam od kilku lat a dzisiaj potraktowano mnie tam jak "gówniarza ".Miałem ustalony termin na wstawienie implantów miesiąc wczesniej.Musiałem specjalnie wziąć 2 tygodnie urlopu o czym informowałem lekarza przy ustalaniu terminu, a dzisiaj ,na dzień przed zabiegiem dzwoni pani z rejestracji i informuje że lekarze wzięli urlop i o następnym terminie powiadomią mnie po powrocie.Co za brak odpowiedzialności! Jestem wściekły .Już mnie tam nie zobaczą .

Gość Akfa ned
Dnia 7.07.2010 o 18:38, Gość p@cjentk@ napisał:

Witam , leczy ktoś tam zęby bądź leczył ? ,szukam opinii

No ja myslalam  Ze lecze. Okazalo sie inaczej .drogo i baaardzo zly technik a dentysta nie  potrafil dopilnowac.zeby zrobil z jakimis cholernymi cieniami  ktore z  czasem sciemnialy. Zycze mu tego samego. Brack odpowiedzialnosci  Jako  lekarz O .odradzam. Brak   kontaktu Ze strony Alfa Med  zadnej propozycji  zadnego  Sorry.