Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaja148

uwielbiam jego wnętrze, gorzej wygląd...

Polecane posty

zupelnie nie wiem co mam zrobic, poznalam cudownego faceta, cudownego z charakteru, ale mi sie nie podoba z wygladu ;( wiem ze nie powinno sie kogos odrzucac za wyglad ale... ale nie umiem zyc tez z kims kto do mnie zupelnie nie pasuje i mi sie nie podoba

każdego da się pokochać!:) zajmij się wnętrzem może po jakimś czasie zmieni Ci się pogląd na wygląd no chyba,że jest odrzucający to daj sobie spokój

każdego da się pokochać!:) zajmij się wnętrzem może po jakimś czasie zmieni Ci się pogląd na wygląd no chyba,że jest odrzucający to daj sobie spokój

przecież nie musisz mu nic obiecywać mozecie się spotykac i przyjaźnić a jak bedziesz miec ochote na coś więcej zawsze możesz zrobic krok do przodu jeśli nie to nic nie musisz robić

tylko ze sprawa jest bardziej skom;likowana bo ja dalam mu nadzieje, wogole nie wiedzialam jak sie zachowac, jak odpisywac na te jego czule smsy, tak mi zal go zranic, nie umiem bo jest za dobrym czlowiekiem

sama nie wiem co mam sądzic o jego wygladzie, jest hmmm nieladny... :(

Gość Marie a la lune
Mój;) jest ładny zewnętrznie i wewnętrznie;)

dzieki pyskaczu, juz chyba 5 razy to samo wkleiles, a to fakt ze da sie kazdego pokochac ale nie wyobrazam sobie z nim np seksu czy cos z tych rzeczy, chociaz on coraz czesciej w smsach o tym pisze... pokochac go moge za to jaki jest ale sie nie zakocham, bo brakuje mi pociagu fizycznego do niego, tej ekscytacji ehhh zycie jest takiejakies nie fair

marie... to masz szczescie :) to sie czesto nie zdarza, wiem z doswiadczenia, zazwyczaj mialam tak ze jak byl przystojny to znowu albo cham albo egoista czy sknera

Gość jeromer
Wszystko zalezy od tego czy mozesz jego wygląd zaakceptować. Jeśli nie wyobrazasz sobie być z osobą o takim wygladzie to weź to zakończ i nie rań chłopa.

wiem wiem:D coś mi się zawiesiło:D czyli masz jasną sytuacje nie zakochasz się więc nie ma sensu skoro Cię wcale nie pociąga a lubisz go ,to jedynie co możecie to zostać przyjaciółmi

skończ te gierki i przestań chłopaka męczyć... jeśli Cię odrzuca, to trudno - nic na to nie poradzisz...

ale jak mam to zakonczyc??? pytalam siebie czy wyobrazam sobie z nim byc? nie... czy wyobrazam sobie zerwac kontakt? tez nie i to po czesci ze wzgledu na to ze go bardzo lubie a po czesci dlatego ze nie wiem jak to zrobic by go nie zranic

ekscytacja mija to fakt ale my z wygladu naprawde do siebie nie pasujemy i to jest smunbe bo mogloby nam byc cudownie a przeciez to nie jego wina ze wyglada jak wyglada ;(

Gość aniamisiakowa
Ale o co chodzi z tym jego wyglądem? Gruby ? Mały? Chuderlak? Czy tylko rozbija się o jego twarz?

on ma nieladna twarz :( jakas taka dziwna, gleboko osadzone oczy, dziwny nos, krzywe zeby takie wystajace i wogole niby jest wysoki ale tak jakos sie garbi i dziwnie chodzi

to jak on wygląda?? jeżeli nie pasuje Ci i wiesz,że nic Cię w nim nie pociąga to zakończ to nie wiem na jakim jesteście etapie ale zranisz faceta ,bo będzie myślał,że Ci sie podoba ,a ty i tak prędzej czy później trzaśniesz nim o podłogę zastanów się po jakimś czasie to wyjdzie więc lepiej zrób to wcześnie podkreślam -tylko jeżeli rzeczywiście nie widzisz szans

Wydaje mi się, że raczej nie tylko jego wygląd ci nie pasuje. Ja przekonałam się już parę razy, że jak facet ma "to coś" to jego wygląd schodzi na dalszy plan. Myślę, że wobec tego powinnaś kierować się jego dobrem i na pewno nie dawać mu złudnej nadziei, przecież to najgorsze co możesz zrobić

może ktoś powie,że wygląd jest całkowicie bez znaczenia ale tak nie jest każdy dobiera wg swojego gustu ten widocznie nie przypasił do Twojego;)

wiem i dlatego tez radze sie was, ja wiem ze tez bede troche ciepriec po nim i teksnic za tym jaki jest ale tu nie chcodzi o mnie. on jest najlepsza osoba jaka znalam, chociaz znam go dopiero z miesiac, nie moge byc ta osoba ktora go skrzywdzi, zlamie w nim ducha. musze mu to powiedziec w jakis delikatny sposob ale zupelnie nie wiem jak. przeciez mu nie powiem ze jest brzydki i zupelnie do siebie nie pasujemy pod tym katem. shiiit

ok.to jak to jest? spotykacie się? czy jak? przecież nie każdy musi do siebie pasować poza tym pierwszy raz go nie zobaczyłaś wcześniej nie myślałaś ,ze Ci się nie podoba?;)

widzialam go raz, bo to facet poznany w necie, spedzilismy ze soba 6 godzin i cudownie nam sie rozmawialo i wogole, on wciaz pisze, dzwoni, ja nie wiem co mam robic, pocalowal mnie na koncu spotkania i to mnie zszokowalo i sie nie bronilam, sama popelnilam blad dajac mu nadzieje bo nie chcialam patrzec tylko na wyglad

"nie moge byc ta osoba ktora go skrzywdzi, zlamie w nim ducha" i tak to zrobisz

:( to co mam zrobic by go nie skrzywdzic? delikatnie dalam mu do zrozumienia ze to nie wyjdzie ale on chyba mnie nie zrozumial albo nie chcial zrozumiec, napisalam ze boje sie go skrzywdzic bo juz mi sie to zdarzalo, ze jestemn niestala w uczuciach itp nic go nie zrazilo

to napisz mu prawdę,ze nie jest w Twoim typie lub napisz,że nie szukasz faceta tak to już jest z netowymi znajomościami nie wiesz kto jest po drugiej str

Może powiedzmy inaczej... koleś jest dobrym człowiekiem, świetnym przyjacielem, ale nie widzisz w nim faceta - i to Ci przeszkadza a nie wygląd... Częsty problem takich typów - syndrom zbyt miłego faceta... Daj mu spokój... I nie masz co mysleć o tym jak go nie zranić, bo to niemożliwe