Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojesieeeee

rano mam obolałe sciegna dloni

Polecane posty

Gość bojesieeeee

bardzo sie boje ze to RZS. czy mial tak ktos i okazalo sie ze jednak to nie ta straszna choroba?

Gość dzis juz 3 dzien
jak po obudzeniu mam obolale sciegna. po rozruszaniu jakies 10-15 minut mija. choc przez caly dzien przy napinaniu dloni czuje ze sciegna sa nadwyrezone. czasami kluje mnie srodrecze jak napne dlon lub ja zacisne. opuchlizny zadnej nie widac rece nie sa rozgrzane. czy to moze byc od dlugiego siedzenia przy kompie?

Gość naprawde nikt sie nie spotkal
z takimi objawami?

Gość boje sie czy to nie rzs

Gość uupppppp

Gość bojesieeeee
czasami tez odczuwam klucie w srodreczu. i wewnatrz takie jakby swedzenie sciegien. jak dotykam reke to w zadnym miejscu mnie nie boli tylko przy niektorych ruchach czje bol jakby sciegien. czy przy zapaleniu sciegien reka bylaby spuchnieta? bo nie jest wiec zapalenie chyba odpada

Gość Lisetka
jaką pracę wykonujesz? jeżeli spędzasz dużo czasu przy komputerze może to być zespół cieśni nadgarstka. Może pracujesz rękami i to przeciążenie?

Gość bojesieeeee
tez czytalam o tej ciesni nadgarstka tylko ze tam boli raczej kciuk i wskazujacya u mnie serdeczny i maly ale to tez nie zawsze. i bol jest tylko w momencie jakis ruchow(nie wszystkich.gdy reka jest w spoczynku to nie ma zadnych dolegliwosci najgorzej jak dlugo nie ruszam reka i potem probuje ja rozruszac to sciegna sa obolale jakbym miala jakies zakwasy. tak dlugo siedzialam swego czasu przy kopie i stukalam w klawiature.

Gość bojesieeeee
czytalam o ciesni nadgarstka i torszke to chyba inaczej wyglada bo jest zaatakowany kciu palec srodkowy i wskazujacy a u mnie palce raczej sa ok tylko srodrecze boli tak jakbym miala w sciegnach jakies zakwasy. w spoczynku jest ok tylko jak rszam dlonmi a juz najgorzej jak po dlugim bezruchu probuje je rozruszac. ostatnio dlugo siedizlalam przy kompie i chyba mam za swoje

Gość uuppppppppppp

Gość upppppppppppppp

Gość uuppppppppppppppp