Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pumpernikiel czarny

pomocy! jak uprac wozek?

Polecane posty

Gość pumpernikiel czarny

Kochane , mam problem :( Pozyczylam bratowej wozek dzieciecy (gondolka i spacerowka) ..teraz sama rodze niedlugo kolejne dziecko i za chwilke bede musiala z tego wozla zaczac korzystac..jest problem jednak---ona z mezem palili papierosy przy tym wozku i smierdzi tapicerka i budka strasznie :(( nie wiem jak doprac, bo nei jest zdejmowana :( Moze znacie jakies sprawdzone sposoby na dopranie//odswiezenie wozka ? bede wdzieczna za pomoc

jak to się nie zdejmuje? pokombinuj, musi się zdejmować! a jak nie to tylko pralnia chemiczna cię uratuje.

ooo bede miala za pare miesiecy ten sam problem :( tylko ze ja nie wiem czy w moim starym modelu peg perego sie zdejmuje tapicerke..chyba kiedys szukalam i nie moglam znalezc jak ja zdjac, ale moze zle szukalam :P szlachcianka, z kazdego da sie zdjac? moj ma juz dobrych kilka lat rocznikowo (mimo ze kupiony nie uzywany)

Gość pumpernikiel czarny
no, nie da sie. kilka osob sprawdzalo. moj tez nie najnowszy, kupiony w 2002 roku

Gość nanananna
ja bym kupiła nowy na dziecku nie oszcządzaj

Gość to ja bym wsadzila caly wozek
jesli jest mały, do wanny, czy miski i normalnie wyszorowała tak jak jest, bez zdejmowania.

ja bym go namoczyła i wyprała wodą z proszkiem gąbeczką tak jak stoi a potem spłukała wiadrem wody albo wodą z węża w ogrodzie. potem na słoneczko i będzie jak nowy.:)

Gość pumpernikiel czarny
dzieki :) moze faktycznie , mamnadzieje ze mi sie zmiesci do brodzika :) ale sprobuje.. a nie ma jakis pianek do czyszczenia na sucho? dzialajacych na zasadzie jak "vanish" do dywanow?

Gość pumpernikiel czarny
dzieki :) sprobuje!!! szkoda ze nie mam agrodu, bo mieszkam w bloku, ale moze jakos obcieknie w brodziku a potem juz doschnie :)

Gość pumpernikiel czarny
jeszcze raz dziekuje :) juz sie stresowalam ze sie nie da :P

Gość Justyna mama Antosia
Ja prałam wózek inglesina w pralce w 30 stopniach bez końcowego odwirowania, proszkiem do prania. Wózek ładnie wyprany, nic mu się nie stało.

jak mi sie nie chcialo zdejmowac tapicerki to w ogrodku szorowalam i zlalam wezem,teraz mozna kupic wozek od kogos po 1 dziecku za 250 zl ktory jako nowy kosztuje ponad 1000

Gość płyn FF
Ja sobie nie wyobrażam palić przy dziecku ale nie o tym chciałam. Wszelkie zabrudzenia spieram płynem FF. Działa rewelacyjnie. Wózek mam jasny, (sporo ecru:)

Gość gość
najgorzej jak są plamy, które ciężko usunąć, u nas tak mamy:(często, jakieś plamy po sikach, soczku, herbacie, ale ostatnio trafiłam przypadkiem na środek, który bez problemu mi wszystkie plamy doczyścił ISOKOR Cleaner https://efektlotosu.pl/isokor-cleaner-500ml-p-6.html polecam;) w dodatku jest to naturalny płyn a nie jakiś vanish

Gość gość
Ręczna myjnia samochodowa. Polecam.

Gość Mama
Dnia 7.07.2010 o 21:16, labudka82 napisał:

ja bym go namoczyła i wyprała wodą z proszkiem gąbeczką tak jak stoi a potem spłukała wiadrem wody albo wodą z węża w ogrodzie. potem na słoneczko i będzie jak nowy.:)

A jeżeli w środku jest dykta i pęknie od namokniecia ???