Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatawdomu

AMUKINA ŻEL

Polecane posty

preparat przeniesiony z Włoch , tam nawet co niektóre gospodynie dezynfekują sałatę , pomidory i inne warzywa co mnie rozbawiło , wogóle Amuchina jest tam powszechnie urzywana

Gość gośka1410
Naprawdę dezynfekują we Włoszech amukiną jedzenia? Tu już delikatna przesada Chyba przeznaczenie tego produktu jest nieco inne?

Gość Ciekawa44
Ja jednak pozostałabym tylko przy czyszczeniu rąk...

Gość Lotta34
Ja przekonałam się do tego typu żeli i żadne nierozsądne argumenty pokroju "mycia żelem warzyw" mnie nie przekona do rezygnacji z ich używania:)

Gość Alegoria22
Jak dla mnie to zbędny bajer. Ciężko wam będzie mnie do tego przekonać.

Gość gośka1410
No trudno Na siłe cię nikt nie będzie przekonywać A przy okazji to z założenia NIE, czyli nie mówisz tym produkto, czy NIE Amukinie?? A tak z ciekawości używałaś kiedyś??

Gość Ciekawska50
NIE takim produktom jeżeli chodzi o mnie. Nie ma sytuacji żeby taki żel mi się przydał.

Gość goska1410
Jasne, Masz prawo w końcu jest demokracja Nic na siłę A zwolenniczek/ użytkowniczek żeli, a zwłaszcza Amukiny wciąż przybywa.Podadaj z koleżankami- na 100% znają i większość z nich używa lub używała

Gość goska1410
A jeszcze jedna zaleta Amukiny Skutecznie usuwa z rąk zapach cebuli i ryb

Gość tatawdomu
Tak zapach jest ważny gółownie dla was moje Pani Ale tu popieram zapach Amukiny jest rzezcywiście przyjemny nawet dla mnie faceta z krwi i kości

Gość goska1410
Czyli kolejny zadowolony z Amukiny Super facecei zaczynają doceniać takie produkty Brawo TATA

Gość tatawdomu
No tak To fakt jestem zadowolony ale nie jest to dla mnie aż tak ważne Zwyczajnie potwierdzam, ze jest przydatny na codzień ale nie rówbmy z tego "zagadnienia"

Gość kirlenko29
Zgadza się mój mąż też stosuje Amukine tak jak cała nasza rodzinka, więc i faceci moga ...:)

Gość masza_1976
Powiem więcej faceci nie tylko mogą ale powinni wręcz! Na ogół to my o to bardziej dbamy- zacznijmy od "edukacji" facetów później dopiero dzieci Czy amukinę mozna kupić w supermarkecie??

Gość tatawdomu
Kobiety Nie przesadzjcie Jesteśmy już mocno świadomi i obeznani z nowinkami nawet tymi z tzw. działki higienicznej Jak pisałem używam Amukiny i jest OK

Gość masz 1976
Ok przyznaję rację widaść u was duuuuży postęp Przy okazji barwo za odwagę większośc facetów nawet jak używa to za boga sie do tego nie chce przyznać Czyli amukina ci "pasuje"!?

Gość vertikal 242
powidzcie mi - pracuję jako mechanik smochodowy - moje ręce dość czesto do czystych nie należą - da radę tym waszym żelem Amukina to zrobić >>>

Gość winterwoman
ciekawa dyskusja - widze że na temat produktów tez można się coś dowiedzieć a nie jak na iinych forach - blokują od razu..... mam bliźniaki 6 lat - stosujemy żele antybakteryjne na spacerach dłuższy czas - spróbuję ta waszą amukinę za jakiś zcas jak obecny zapas się wyczerpie

Gość tatawmu
Jezuuuuuuuuuu Przecież pisałem Tak jest w porządku Używam amukiny i już

Gość żałosna pseudoreklama
:O

Gość semipro123
widzę że temat ciagnie się jak żel... czyli jednym zdaniem powiem widzę że ma sens - każdy ma swoje powody i stosuje w innych sytuacjach - nie mylić do wszystkiego + jedzenie :-)) akurat z tym preparatem nie mam doświadczeń ale żele polecam

Gość tatawdomu
Ma sens i tyle Forum jest od wymiany poglądów tak sądzę Zresztą zsłyszałem, że tak jak w każdej społeczności/ grupie również na forach są ludzie o inklinacjach do pracy w komisjach żledczych - ale to juz taka polska natura więc nie ma się czemu dziwić Ja ma swoje zdanie i koniec

Gość la-ollaa
widzę lekkie poddenerwowanie u niektórych forumowiczów... :-) skor tak lubisz tą amiukinę to stosuj sobie na zdrowie - może innych przekonasz tym entuzjazmem i promocją :-)

Gość underwater
ludzie bez nerwów - jeden lubi to drugi tamto - ja jestem zdania jak jest coś dobrego czemu o tym ni epwoiedzieć innym - co do żeli Amukiny nie znam osobiście mam coś innego z Rosmana ale czemu nie ...pozdrawiam

Gość tatawdomu
emocje, emocje i emocje I w jakim celu właściwie?? Każdy ma prawo wyboru jest demokracja na szczęcie Demokracja daje również prawo do wypowiedzi W czym jest problem nie bardzo rozumiem???

Gość la-olla
muszę zrobic kupe i rozsmarowac ją po stole palcem bo tak zwykle robie o tej porze