Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taa niedobra pupa

Ktoś z forum jeździ konno?

Polecane posty

Gość taa niedobra pupa

Ile płacicie za godzinę - i w jakim rejonie Polski.... I czy jesteście zadowoleni ze swojej stajni...

Gość onnnna29
wlkp.godzinka z instruktorem 30zł,teren 25ł...

Gość Andzelika polo
ja ujeżdżam konia mojemu mężusiowi Łukaszkowi

Gość taa niedobra pupa
onnna - teren macie tańszy?

Gość onnnna29
U nas tak....aczkolwiek ja nic nie płace bo sama zajmuje się konmi ale tak bierze nasz instruktor.w innych stajniach zwykle teren tyle co z instruktorem nauka albo i drozszy a w renomowanych stajniach koszt z instruktorem 45min a nie godzina kosztuje ok 45-50zł tak jest w moim rejonie

Gość taa niedobra pupa
Bo ja w Poznaniu jeżdzę, i tak wysokich cen nie widziałam. Przeciętnie - 30 zł, stajnie na przyzwoitym poziomie, z halą. Najbardziej mnie tylko wkurzają te szkółkowe, zmanierowane konie...

Gość taa niedobra pupa
Ja w Poznaniu jeżdżę, i przeciętnie jazda kosztuje 30- góra 35 zł. To 45 w Wielkkopolsce? Drogo.... Wkurzają mnie tylko trochę te szkółkowe, zmanierowane konie.

Gość taa niedobra pupa
Ja w Poznaniu jeżdżę, i przeciętnie jazda kosztuje 30- góra 35 zł. To 45 w Wielkkopolsce? Drogo.... Wkurzają mnie tylko trochę te szkółkowe, zmanierowane konie.

Gość taa niedobra pupa

Gość Sara...ej
Ja, Poznań, 40 zł godzinka na Woli:)

Gość taa niedobra pupa
Sara - to szok z tymi 40 zł. Na wolli jeździłam kilka lat, ale dawno temu... Jak tam teraz jest?

Gość Jak to jeeest
Ja w ogóle nie umiem jeździć konno, a bardzo chciałabym się nauczyć. Jak najlepiej nauczyć się jeździć? Czy wykupując po godzinie? Czy może jest taka możliwość, żeby zapisać się na jakiś kurs. Jak Wy się nauczyliście? Jak się chce wykupić jazdę zawsze pytają czy lonża, czy po kółku, czy teren. Skąd mam wiedzieć na jakim poziomie jestem i czy już mogę pójść dalej?

Gość FillonoX
Zapytaj o jazdę konną na erotycznym to Ci powiedzą z kim gdzie i za ile. Tam jest kilka tematów poświęconych Hippice:D:classic_cool: