Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja_demetrios

Sprzedam suknię Lisa Ferrera - Demetrios 9608. Dla księżniczki. Kuj - pom.

Polecane posty

Gość moja_demetrios

Kochani! Sprzedam moją boską suknie ślubną firmy Lisa Ferrara - Demetrios 9608. Suknia jest typowo "księżniczkowa", ma odpinane ramiączka i odpinany tren. W salonie kosztowała prawie 4tyś! Ja chcę nie mniej niż 1tyś. Suknia ma 7 tiulowych warstw i koronkę. Rozmiar sukni 38/40 ale one wypadają mniejsze, ja noszę rozmiar S/M i suknia była mi idealna. Jest na wzrost ok. 160-170. Zainteresowanym - poważnię zainteresowanym mogę wysłać moje zdjęcia ślubne. Tylko kujawsko - pomorskie, chętnie Torun, Bydgoszcz, Grudziadz, Chełmno, Świecie. Ponizej zdjęcie z modelką: http://www.thetuxguy.com/online-catalog/images/9608.jpg Chętnych zapraszam na maila: majo_fashion@onet.eu

mmm jak dla mnie to piekna :):):):) jednak szukam czegos o mniejszej objetosci :):) ale na prawde sliczna :) i pewnie jakbys blizej mieszkala to skusilabym sie na przymiarke :):):)

no i tak jest, jak ktoś się nie zna i sieje zamęt. dla pomarańczowego wpisu: demetrios to amerykańska firma, suknie przyjeżdżają właśnie z USA, bo tam są szyte, ta cena dlatego w dolarach, bo pewnie link podała z oryginalnej strony. W salonach, gdzie mają Demetrios np. LissaFerrera tyle kosztują własnie takie suknie, bo i koszty transportu i tak dalej.

no i tak jest, jak ktoś się nie zna i sieje zamęt. dla pomarańczowego wpisu: demetrios to amerykańska firma, suknie przyjeżdżają właśnie z USA, bo tam są szyte, ta cena dlatego w dolarach, bo pewnie link podała z oryginalnej strony. W salonach, gdzie mają Demetrios np. LissaFerrera tyle kosztują własnie takie suknie, bo i koszty transportu i tak dalej.

Gość do autorkiiiiiiiiiiiiii
zamet????????????/ haha wystarczy sprowadzic z zagranicy, ja tak robilam i bynajmniej koszty transportu nie wyniosly mnie wartosc sukni:O

Gość moja_demetrios
Radzę wszystkim niedowiarkom wybrać się do któregoś salonu Lisa Ferrera w Polsce, ja np. suknię kupiłam w salonie w Bydgoszczy. Nie rozumiem zaskoczenia cenowego, to suknia firmowa, osoby znające temat dobrze znają tę markę. Pozdrawiam

Gość jaka wstretna ta suknia
i w dodatku wygladacie w niej jak kluchy,a nie jak kluski:)

Gość moja_demetrios
Hahahaha ta Pani wyglada w niej tragicznie, jest za gruba i ma za krótką talię do tej sukni. Niestety nie pasuje jej wcale. Ja wyglądałam w niej tak jak modelka na zdjeciu ktore zamiescilam, nie chwalę się, po prostu tak było. Zresztą kto chętny dostanie moje zdjecie. Pozdrawiam ps. skąd tyle jadu w was osoby ktore wcale nie szukają sukni? po co sie wypowiadacie i plujecie jadem? szok ;)