Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maya123

biżuteria?

Polecane posty

Gość maya123

Czy podoba wam się biżuteria, która nie jest typowo wykonana - ma np. ruchome części (http://www.hadrys.pl/index.php?mod=2&lang=&fot=3_ruchome_ze_srebrem) albo dość unikalne połączenia kolorów? Chciałabym kupić swojemu facetowi jego pierwszą obrączkę - do noszenia na co dzień i znalazłam fajne w tym sklepie, np. ta o nazwie: Dick Sam. Jaką wasi faceci noszą biżuterię?

Gość ????JA
co to znaczy"jako pierwsza obraczke" ?????

Gość Kiepska autoreklama.
BARDZO kiepska.

Gość maya123
nie wiedziałam jak to ując - kolesie maja obrączki a laski pierścionki - chyba się nie mówi, że facet ma pierścionek :) albo sygnet albo obrączkę - ale nie koniecznie taką ślubną :)

Gość maya123
Chciałam zapytać o biżuterię dla facetów - a to się chyba raczej nie mówi pierścionki tylko z tego co kojarzę to obrączki - takie męskie pierścionki do noszenia, albo sygnety ale to konkretny rodzaj :) Mój brat nosi taką męską biżuterię na co dzień i zastanawiam się pod jakim kontem mężczyźni to wybierają? Czy chodzi bardzie o wykonanie, wygląd czy może wszystko jedno?

Gość maya123
O połączenie kolorów się pytałam :) - czy wam się może podobają - bo mi owszem, ale najbardziej jak są dwa kolory połączone - zawsze się zastanawiałam o co chodzi z białym złotem a to ponoć tylko jest kwestia długości wypalania - ja bardziej myślałam, że to kwestia innego materiału. Co do biżuterii wikińskiej to wolałabym coś bardzie klasycznego - typu to właśnie co przesłałam, bo taka tez jest fajna ale musi się podobać a klasyczna spodoba się pewnie większości.

Gość maya123
Biżuteria wikińska jest ok - ale trzeba ja lubić - mi osobiście nie za bardzo podchodzi, wolę bardzie neutralne formy, industrialne choć mój brat właśnie taka kupuje - ale z nią akurat to nie taki problem, żeby znaleźć. O unikalny kolor tylko pytałam a nie miałam na myśli tej konkretnej obrączki, a co do ruchomych części to nie wiem ja osobiście nie spotkałam się z takimi, ale może to dlatego, że nigdy specjalnie się im nie przyglądałam.

Gość lisaaaaaaaaaaaaaaaa
trzydziestolatka - ten link do tej piosenki disc polo to dla jaj czy naprawde:O?????

Gość Karolciagam
Ojjj takk bardzo mi się takie ozdoby podobają, jeśli chcesz sobie poczytać o weselach itp to masz tu fajną stronke www.bhclub.pl ja bardzo dużo wchodziłam na fora i bardzo mi ono pomogło przed moim ślubem... Tam też możesz kupić fajną pomadke, Excellent http://www.bhclub.pl/Sklep/Pomadki-Excellent/Pomadka-Excellent-jasny-roz ja ja miałam i jest sssssuuuuuuuuuuupertrwała i w ogóle niezmywalna podczas jedzenia czy picia. Wszystkim ją polecam bo warto-sama się o tym przekonałam;) Pozdrawiam