Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocossimo

Martensy - niespotykany wzór

Polecane posty

Katowice, Silesia City Centre, sklep COOL-T z tego wzoru mają czarne i czerwone (: mam nadzieję, że pomogłam.

o kurczę, teraz to mnie zagięłaś :( hmm.. wydaje mi się, że były droższe od klasycznych, ale głowy nie dam sobie uciąć (coś mi świta, że 439, ale to chyba tylko jakiś wymysł) i jeśli chodzi o rozmiar to też ci nie pomogę, ale wydaje mi się, że były jakoś od 36 do 40 albo 41 nawet. ale tak jak mowię - nie ręczę za to co napisalam, bo jakos na nie nie zwrocilam specjalnej uwagi. w każdym bądź razie ja po moje byłam w środę, więc powinny być jeszcze oba kolory :) a skąd jesteś, jeśli można spytać?

Gość i sru i fru
widziałam coś bardzo podobnego wP&P company w Poznaniu Al.Marcinkowskiego15.z tym ze o ile kojarze te były wyzsze od tych na fotce,kosztowały coś ok500zł,Nie wiem czy będą miec w ofercie bo byłam tam we wrześniu ub roku.Mogę ci podac maila do nich:martensy5@o2.pl.Mozesz wysłać zapytanie z załączoną fotka,moze odpowiedzą czy mają w ofercie i ewentualnie jaka cena.Tel do sklepu 061/852-23-02.PS.Też mi sie bardzo podobały ale niestety za drogie mi sie widziały i kupiłam inne.Pozdrawiam