Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pour pour

Jeszcze nie ma go w domu.

Polecane posty

Gość pour pour

Moj narzeczony wyszedl z domu na spotkanie firmowe o 20. Mieli ogladac mecz, a po meczu on mial przyjsc do domu. Wciaz go nie ma, a nie chce jak kwoka do niego wydzwaniac... Wczoraj tez go dlugo nie bylo, ostatnio co chwile ma jakies zebrania w pracy... :/ Spytalam go wprost, czy mnie zdradza, to sie strasznie zdenerwowal i zaprzeczyl. Co mam o tym myslec? :( Niedawno byl na jakims wyjezdzie integracyjnym i boje sie, ze jesli cos sie zaczelo, to wlasnie tam.

Gość zadzwon,jak nie jest z kochank
ą to odbierze szybko,a jak jest to dłuzej albo wcale,sprawdzilam to!

Gość niezapomnenigdy.
zadzwoni i mu tylko roochanie zepsuje

Gość pour pour
Uspokajam sie wlasnie, ze pewnie gdzies pije, ale z drugiej strony ostatnio coraz czesciej lampka mi sie zapala...

Gość Papcio_Rozwiedziony
Daj chłopu spokój, niech się bawi.

Gość Extensa
Tak to jest z tymi facetami ;/ Tez jak mój gdzies wychodzi to bardzo się denerwuję i czekam na niego. Staram sie nigdy nie dzwonić by nie wyjsc na zołze, ale nie spie i czekam. Meka ;/ Twoja sytuacja jest gorsza bo piszesz ze coraz czesciej bywa poza domem i te wyjazdy słuzbowe .... nie dobrze! Moj facet jak gdzies wyjdzie to raz na 1,5 miesiaca wiec nie ma mowy o romonasie, gdyby jednak to sie zaczeło powtrzac regularniej co pare dni.....zaczełabym podejrzewać jednak zdrade. Ale to moje subiektywne odczucie wobec mojego meza! Nie denerwuj sie;)

Gość Papcio_Rozwiedziony
.........wy kobiety , zaraz myślicie, że kazdy mężczyzna Was zdradza......

Gość Papcio_Rozwiedziony
..........przyszedł ????? Mój kochany mężulek......:))

Gość pour pour
Nie jestem naiwna. Wiem, jaki tok rozumowania maja faceci. Juz raz dostalam po dupie i to ostro, wiec jestem teraz wyczulona, moze przesadnie. Nie chce dzwonic, bo juz mi powiedzial, ze czuje sie ze mna jak z mama... Na tych wyjazdach sluzbowych ponoc laski same do lozek sie pchaja, ale on twierdzi, ze niby jest grzeczniutki. Kazdy tak mowi swojej kobiecie :/

Gość pour pour
Extensa, no wlasnie zbieram do kupy rozne jego nieobecnosci w domu i zaczynam sie martwic na serio. Dzis musze sie uczyc i siedziec do pozna, wiec pewnie wkrotce sie go doczekam. Okropnosc...