Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nurtuej mnie to powaznie

Ludzie sie za mna nie ogladaja jak kiedys, nie wiem dlaczego

Polecane posty

Gość Nurtuej mnie to powaznie

Nie chce zebyscie pomysleli ze jestem jakas pusta laska, ale zaczelo mnie tu nurtowac. Jestem ogolnie ladna dziewczyna, naturalna, sympatyczna z wygladu. Slyszalam duzo komplementow, ale nie o tym chcialam pisac. Chodzi o to ze od kiedy pamietam zwracalam uwage ludzi na ulicy, patrzyli sie, czasem nawet usmiechali. I nie tylko faceci ale rowniez kobiety, nawet dzieci mnie czesto zaczepialy;) usmiechaly sie, lapaly za reke. Nie wyroznialam sie ubiorem ani fryzura, ot zwyczajna dziewczyna z ladna buzia. A od jakiegos roku czy nawet dwoch lat ludzie mnie nie zauwazaja, faceci na mnie nie patrza. Moj byly chlopak byl zazdrosny bo zawsze jak szlismy gdzies to zauwazal ze faceci na ulicy sie patrza i sie wkurzal ze ich tak przyciagam;) Moje poczucie wartosci nie zalezy od tych spojrzen i to nie o to chodzi ale nurtuje mnie dlaczgo tak sie dzieje skoro sie nie zmienilam. Nie zmienilam fryzury, koloru wlosow, nie ubieram sie jakos inaczej, nie przytylam, nie schudlam, przez 3-4 lata chyab tez sie nie zestarzalam;) Dziwne mi sie to wydaje

Gość a moze wlasnie powinnas....
zmienic fryzure, ubior, makijaz...cokolwiek ?? 4 lata temu inne rzeczy byly na topie, moze juz nie jestes :)

chyba raczej o wartość Ci chodzi,bo ja nie widze w tym nic dziwnego a tymbardziej nurtującego,chcesz być kłębkiem świata czy co,nie muszą sie wiecznie gapić co nie :P Jesli nie o chodzi o dowartościowanie w ten sposób to po co sie tym przejmujesz ? widać że zwracasza na to uwagę czy się ktoś patrzy itp.więc zaprzeczasz w tym momencie sama sobie!

Gość też stara dupa
spójrz prawdzie w oczy starzejesz sie

Nurtuej mnie to powaznie nie martw sie za mna masa facetow sie oglada co chwila ktos podrywa proponuje spotkania komplementuje a na kafe zostalam okrzyknieta brzydula takze co sie przejmowac :) i zwracac uwage na takie rzeczy wazne ze tak jak piszesz masz wlasne poczucie wartosic niezaleznie od cudzej opini i cudzych spojrzen Mnie tez czasem nurtuje ten rozdzwiek ale co tam nie bede sie pierdolami zajmowala ;)

glupia pizda ta bryza a puszczaj sobie co chcesz i rzygaj sobie ile chcesz nie ja bede siedziala w tym smordzie i wymiocinach ale jak ci pausje Twoja sprawa i naprawde popracuj nad kultura jezyka plus ortografia

tutaj nie chodzi o wygląd , tutaj chodzi o to jak sie czujesz :) to emanuję od Ciebie , nie zauważyłaś , że kiedy idziesz ulicą usmiechnięta , pewna siebie i szcześliwa - z jakiegos powodu , to przyciagasz do siebie ludzi .. a kiedy jestes smutna i zla jest zupelnie odwrotnie :) tak samo jest z kawalami .. jezeli nie bawi Cie twoj wlasny kawal , to inni nie beda sie z niego smiac i go spalisz .. a jezeli .. sama wiesz ;)