Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fakin szit

poradźcie coś :)

Polecane posty

Mam wolne i obejrzałabym jakiś film. Jaki film was poruszył tak mocno, że od razu przychodzi wam na myśl? Coś mądrego, fajnego..... sama nie wiem. Coś co warto zobaczyć.

choć goni nas czas The bucket list w jezyku angielskim bardzo mądry film :)

O dzięki za kolejną propozycję :) No właśnie nie o romansidła. Coś takiego, co zapada w pamięć, w jakiś sposób na nas wpływa :)

mrs Brooks bardzo dobry , masz rację !!! :) jest specyficzny , ale nie każdy lubi takie filmy :) jeżeli lubisz filmy z puentą to mogę Ci coś jeszcze zaproponować ...

Akurat te trzy, które wymieniłeś już oglądałam... Ale jak macie jeszcze jakieś propozycje to bardzo proszę - wpisujcie 🌼 pościągam sobie, bo czasami to chciałoby się obejrzeć coś naprawdę dobrego a ni ma... :)

Choć goni nas czas.... normalnie brak słów... Uwielbiam filmy o męskiej przyjaźni - i jaka obsada - jedni z najlepszych aktorów... No cóż, poryczałam się na końcu :)

Gość Dywanna
A może "Dwa dni w Paryżu" o przegadanej miłości, potyczkach słownych po francusku, francuskich stereotypach, o słabościach do byłych chłopaków. Wesoło, inteligentnie, a na koniec gorycz. Aż czułam gulę w gardle... http://www.neolink.pl/grupa/dwa-dni-w-pary%C5%BCu-2-dagar-i-paris