Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gambierr

Czy to ciaza? Petting

Polecane posty

Gość Gambierr

Niedawno uprawialem z dziewczyna petting. Niepokoi mnie fakt, ze juz kilka dni spoznia sie jej okres i ostatnio mowi, ze bola ja piersi i brzuch. Petting polegal na tym, ze na poczatku ona dotykala mojego czlonka (nie bylo wytrysku), a nastepnie ja wpierw przez spodnie potem przez majtki i skonczywszy na pieszczotach tylko i wylacznie skupionych na lechtaczce i wargach sromowych nie wnikajac palcem glebiej. Jesli na moim palcu znalazla sie niewielka ilosc preejakulatu, to czy w kontakcie ze sluzem z warg sromowych moze dojsc do zaplodnienia i czy jest to duze ryzyko ciazy? Jestem zaniepokojony, dlatego licze na Wasza odpowiedz, dzieki.

Gość jesoooooo
dzieci czego was w tej szkole uczą ??? :O nóż się w kieszeni otwiera :O

Gość Gambierr
Dodam jeszcze, ze bylismy w ubraniach i jest szansa, ze podczas pierwotnych pieszczot u dziewczyny przez spodnie preejakulat zostal wytarty, ale nie jestem pewny

Gość SJFVSZo
ojjj czego was uczą teraz w tych szkolach??

Gość Gambierr
Sa podzielona zdania co do preejakulatu i co do tego czy znajduja sie w nim plemniki, dlatego mam watpliwosci. A przez sluz te plemniki moga sie przedostac glebiej

Gość jesoooooo
tak mogą się przedostać głębiej - aż do mózgu :O

Gość Gambierr
Czyli te bole brzucha i piersi to mozna potraktowac jako symptomy zblizajacego sie okresu lub zmiany hormonalne niezwiazane z ciaza?

Gość Yazz
Nie bedzie ciazy