Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata3232

Durne sąsiadki-fuj

Polecane posty

Gość Agata3232

Ostatnio wprowadzily sie do nas do bloku sąsiadki lesbijki.Denerwuje mnie ich zachowanie.Mizdzą sie do siebie przy moich dzieciach a i w nocy je slychac.co robic?

Gość Agata3232
Chodzi mi o dzieci,wiem,ze sexu zabronic nie mozna nikomu ale one to slysza

Gość Zrób to samo, co
byś zrobiła gdyby sytuacja dotyczyła pary hetero- powiedz grzecznie, żeby były ciszej, bo boisz sie o przedwczesną edukacje seksualna dzieci :)

Gość Agata3232
Rozmawialam juz o tym ale one maja gdzies moje dzieci.

Gość haja
powiedz dziecią że panie się bawią

Gość Agata3232
Moje dzieci oczywiscie dopytuja co one robia widzialy kiedys jak sie calowały,

wyślij anonim,ale nie chamski tylko napisz ze nie chcesz by twoje dziecko to oglądało itp.mozesz napisać np,że córki czy synowie by nie pomyślały że to właśnie ty :)

Gość Agata3232
Corka chodzi do szkoly.W ostatnim tyg.zostałam poinformowana,ze mowi jakies niepokojace rzeczy.Powiedziala to w szkole

Gość Agata3232
One maja to gdzies naprawde.Wrecz mnie wysmialy jak im delikatnie zwrocilam uwage.Ja naprawde sie martwie a zwlaszcza po tej akcji w szkole

Gość bez owijania w sreberko
Jeśli jest rzeczywiście głośno - wzywasz policję. Jeśli nie - cóż, pozostaje wygłuszyć ścianę, a dzieci wyedukować. Nie ma czegoś takiego, jak zbyt wczesna edukacja seksualna, są tylko niewłaściwie podane informacje.

Gość Agata3232
sasiadeczki zapraszaja mnie na wieczor, moze sie skusze i sprobuje jak to jest z kobieta a nawet z dwiema?

Gość Agata3232
Policja raczej nie przyjedzie to sie dzieje w dzien najczesciej i nie sa to jakies dzikie ryki ale glosno na tyle ze dzieciaki sie interesuja.Ostatnio przylapałam dzieci jak na balkonie je podgladały.Panny sie opalały na swoim balkonie i oczywiscie bez miziania sie nie obylo

Gość Agata3232
Tamto to nie ja pisałam

Gość Agata3232
Jak sie dzieciaki na słuchaja i napatrza to oczywiscie pozniej mowia takie rzeczy w szkole a ja sie musze z tego tlumaczyc.

Gość Agata3232 jestes HOMOFOBEM
gdyby pan z pania opalali sie i miziali to byloby ok? niech dzieci wiedza ze sa tez ludzie homo-nie umiesz powiedziec dzieciom?wstydzisz sie? i tak sie dowiedza kiedys. a moze towja corka bedzie tez les?? i co wyrzekniesz sie jej?

Gość Agata3232
Nie zycze sobie zeby moje dzieci ogladały takie widoki.To ja je wychowuje wiec mam prawo robic to tak jak mi sie podoba

Gość allegrowa laiczka
pisz skargę do spółdzielni że ich publiczne mizianie i odłosy są gorszące. ja ciebie rozumiem, masz prawo martwić się o dzieci. napatrzą się jeszcze. dla mnie homoseksualizm jest wynaturzeniem.

Gość nickonicko2010
trochę tolerancji,lesbijki też pracują,płacą podatki,są pełnoprawnymi obywatelkami ... http://tnij.org/nokautsztanga

Gość Agata3232
Dla mnie to nie jest normalne.Uwazam,ze moje dzieci nie powinny ogladac takich rzeczy.One maja gdzies ze robia to przy dzieciach.W ciekawe czy inne matki by sie cieszyly,ze ich pociechy widza dwie miziajace sie panie i slysza jak uprawiaja sex

Gość Agata3232
One to mieszkanie kupily wiec ich z niego nie wywala.

Gość allegrowa laiczka
nickonicko2010 masz racje, ale i kobiety, i mężczyźni raczej nie powinni pewnych rzeczy robić tak publicznie. niech to zostawią dla siebie. a jak nie, to niech się wyprowadzą tam, gdzie takie rzeczy są akceptowane, np do tej chorej Holandii.

Gość allegrowa laiczka
za naruszanie pewnych norm cie moga wywalic i z wlasnej wyspy.

Gość Agata3232
Najwiekszy problem to taki ,ze reszta sasiadow uwaza,ze nic nie nie dzieje.Zapraszaja je na kawki,ciasteczko.Jacys tacy mega tolerancyjni.Moja siostra chce nam zostawic dzieci swoje na dwa tyg.bo jada z mezem na urlop i az mi glupio jej powiedziec o moich obawach .Ostatnio moja sis nawet zapytala czy ja nie chce sie zaopiekowac jej pociechami bo tam wymijajaco odpowiadam

Gość Agata3232
One nie uprawiaja sexu na tym balkonie .Zachowuja sie jak normalne pary.Nie dochodzi do ekscesow wiec mysle,ze nic im nie zrobia:(

Gość czarne kowboje
sorry, jak ci nie pasuje to się przeprowadź. nie włażą do ciebie do domu, nie robią nic obscenicznego. jak masz problem ze sobą to sama to musisz załatwić

Gość Agata3232
Tak łatwo napisac,wyprowadz sie.Ale czy naprawde moje dzici musza sie napatrzyc na takie rzeczy od najmlodszych lat.?

Gość Agata3232
allegrowa a Ty co bys zrobila?

Gość Agata3232
Wolę żeby dzieci oglądały mój sex odtylcowy z mężem a nie jakieś tam lesbijki!!!