Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydal'

Brzydki jak nikt

Polecane posty

Gość brzydal'

Tradzik, rozstepy na nogach i plecach, powoli tworzacy sie drugi podbrodek, cienie pod oczami, wystajace lopatki. Dlaczego mnie tak zycie pokaralo ?

Gość brzydal'
dlaczego twierdzisz ze glupota ?

Gość brzydal'
Na tradzik probowalem prawie wszystkiego, rozstepy tez. Z cieniami bylem u lekarza i powiedzial, ze taka moja uroda i nic nie zrobie. Gdzie tu jest moja wina ?

Gość makarta2
Marudzenie-na tradzik do dermatologa(przepisze ci leki i buzka bedzie jak pupa niemowleca:D),cienie pod oczami-pij conajmniej poltora litra wody dziennie,rozstepy-wiele osob ma ,ja tez i zyje(pomysl,ze niektorzy nie maja nog to ci sie zaraz glupio zrobi ,ze pierniczysz o jakis rozstepach a na wystajace lopatki-cwiczenia! aa! a jesli chpodzi o drugi podbrodek wpisz w google "cwiczenia miesni twarzy" i znajdziesz na to cwiczenia. Wez sie za siebie-wszystko mozna zmienic ale najprosciej jest marudzic i uzalac sie nad soba!!

Donka tak :) trzeba trochę pomyśleć :) dlaczego są problemy skórne :) a nie latać do dermatologa :o i kupować coraz lepszej generacji maści :o

Gość makarta2
I na tradzik wcinaj duzo kaszy gryczanej-ja w ten sposob sie z tego wyleczylam a tez dlugo mnie to dziadostwo meczylo.Na poczatku smak nie zabardzo ale potem sie mozna przyzwyczaic i nawet smakuje,zreszta chcesz byc piekny-musisz cierpiec:D.Tak z 2-3 razy w tygodniu ta kasze z sosem jakim czy wazywami

brunet no wiesz samo przez się że dermatolog jest od problemów skórnych więc nie wiem w czym problem że on chodzi do dermatologa.

Z cieniami bylem u lekarza i powiedzial, ze taka moja uroda i nic nie zrobie własnie takich mamy speców :o biorą kasę za oszukiwanie :o :D

Gość brzydal'
Bylem u dermatologa i naprzepisywal mi mase lekow. Wydalem prawie 200zl i nic mi nie pomogly.

Gość makarta2
dermatolog zleci badania krwi jesli bedzie trzeba i wyjdzie skad ten tradzik(jesli to nie jest zwykly mlodzienczy) i przepisze na to leki

Donka dermatolog leczy skutek choroby :o czyli syfa atakuje maściami itp! :o makarta2 Marudzenie-na tradzik do dermatologa(przepisze ci leki i buzka bedzie jak pupa niemowleca),cienie pod oczami-pij conajmniej poltora litra wody dziennie,rozstepy-wiele osob ma ,ja tez i zyje(pomysl,ze niektorzy nie maja nog to ci sie zaraz glupio zrobi ,ze pierniczysz o jakis rozstepach a na wystajace lopatki-cwiczenia! aa! a jesli chpodzi o drugi podbrodek wpisz w google "cwiczenia miesni twarzy" i znajdziesz na to cwiczenia. Wez sie za siebie-wszystko mozna zmienic ale najprosciej jest marudzic i uzalac sie nad soba!! ma trochę racji ale kasza gryczana powinna być bez żadnych sosów i z warzywami.

a poziom hormonów badał ci lekarz? Albo jesteś nerwowy i takie rzeczy też powstają przez nerwy?

11:48 [zgłoś do usunięcia]brzydal' Bylem u dermatologa i naprzepisywal mi mase lekow. Wydalem prawie 200zl i nic mi nie pomogly. biznes leków to największy na świecie :D kasy jak lodu :D

W Polsce jest tak ze lekarze dostają prowizje za każdy przepisany lek, podpisują umowy z koncernami farmaceutycznymi.Oczywiście że nie wszyscy lekarze bo zdarzają się prawdziwi lekarze z powołaniem a nie chciwi na kasę oszuści zerujący na naiwnych pacjentach.