Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość specjalistka;)))))

mój facet odleciał na inną orbitę - udało się ;)

Polecane posty

Gość specjalistka;)))))

jesteśmy ze sobą ok 6 lat no i zaczęło się robić przewidywalnie, przeszperałam pół netu co zrobić, żeby facet odleciał w kosmos, różne techniki robienia loda, sexy ciuszki itd. niby się cieszył ale chciałam, żeby był w szoku jeszcze długo po. i po 6 latach, zrobiłam mu miętowego loda z ''full servisem'' skończył w moich ustach. po wszystkim wstałam i poszłam się umyć, a jak wróciłam on leżał w tej samej pozycji w jakiej go zostawiłam. tego widoku nie zapomnę nigdy, jestem z siebie dumna! zaznaczam, że zawsze mu mówiłam, że nie ma mowy, żeby skończył w moich ustach.

Gość specjalistka;)))))
miętowy lód=kilka tic takaow w buzi podczas robienia loda, podobno wtedy jest lepiej, full servisem nazwalam, to że mógł skończyć w moich ustach ;)

Gość specjalistka;)))))
a teraz myślę nad weekendem, czym go zaskoczyć?

Specjalistka, cos jest w tej mięcie. Kiedyś lizałem kobietę po żuciu moiętowej gumy, mówiłą ze było dobrze , inaczej. Innym razem już dobrze nasączyłem usta mięta i dorwałem sie do cipki. No szczytowała bardzo, mówiła ze jakiś chłodzik że zupełnie inne doznania.

Gość specjalistka;)))))
olaskr to już przerabiałam ;) a o tej mięcie przeczytałam w necie, że wtedy ciało odbiera intensywniej nawet delikatnie chuchniecie

ja tak i tez miło było ale drętwiej kutas mego faceta od tego... mięta lepsza będzie :)

dopiero po 6sciu latach mogl skonczyc w twoich ustach?:o niezle....ja juz robilam z kostka lodu,wiec pewnie to samo...

a ja bardzo lubie jak kobieta delikatnie piesci mnie kosteczką lodu. Wiesz olu ja mam ostry seks za drugim razem. Pierwszy raz spuszczam sie dosyć szybko ale zaraz po tem mogę baraszkować. No i wtedy zaczynają si efigury . Moja dziewczyna lubi jak dotykam palcami jej drugiej dziurki bez wciskania do srodka.\

Gość specjalistka;)))))
no to chyba dobrze, że drętwieje? ;) a może zrobię mocną herbatę miętową i z niej zrobię kostki lodu? w weekend ma być upał, więc propozycja jak znalazł ;) ale pewnie już nigdy nie zaskoczę go tak jak tym full servisem ;)

Garulacje dla specjalistki :) Dba o swojego faceta żeby sie nie nudził. nie da mu wszystkiego na raz lecz stopniowo po kolei... respect

Gość ADDDDDAAAAAAAA
TO GDZIE ON SIE PRZEZ TE 6 LAT SPUSZCZAŁ?

Gość specjalistka;)))))
ADDDDAAAAAAAA przepraszał na spowiedzi za wszystkie dzieci wytarte w prześcieradło ;)

Gość specjalistka;)))))
ADDDDAAAAAAAA przepraszał na spowiedzi za wszystkie dzieci wytarte w prześcieradło ;)

Gość specjalistka;)))))

Gość specjalistka;)))))
WziWo nie chcę być myszą która poluje na kota ;)