Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uzurpatorrrka wrrr

Jestem po maturze, mój brat po studiach i nie mamy pracy!

Polecane posty

Gość uzurpatorrrka wrrr

Ja myślałam że znajdę jakąś pracę, choćby rozkładanie towarów w markecie a tu nic, wszystko zajęte. A moje koleżanki pozałatwiały sobie staże za biurkiem albo w urzędzie gminy a są po maturze dopiero :O A mój brat? Ma licencjata i żadnego stażu nie ma, musiał się zarejestrować jako bezrobotny;/ I gdzie tu żyć w Polsce? Na necie nie ma ofert, nie wiem czy mam jeździć po mieście z CV i się pytać w sklepach czy coś mają? Jestem załamana.

Gość uzurpatorrrka wrrr
tak z małego miasta. nawet mam plan żeby wynająć pokój w warszawie (bo od paź idę tam na studia) i całe wakacje tam pracować jak się coś znajdzie. to nie nasza wina, bratu powiedzieli że jego kierunek studiów nie jest adekwatny do żadnej pracy jak na razie ja mogłabym pracować jakkolwiek, ale nic nie ma a koleżanki pewnie przez kontakty sobie pozałatwiały taką dobrą pracę. mi i choćby za 700zł się chciało robić a one robią za ponad 1000zł i nic nie robią, odbierają tylko telefony i kierują numer do innego biurka i to ich praca :O

Gość monia maturzystka
ja mam taki sam problem, też jestem po maturze, koleżanki robią gdziekolwiek, luźna praca za dobre pieniądze a ja nic nie mam, a jestem z dużego miasta chodziłam, roznosiłam CV ale nie odzywali się, chyba mi zostało zrywanie truskawek

Gość uzurpatorrrka wrrr
po europeistyce jest serio rozważam wyjazd do wawy już teraz nawet z moim bratem bo mamy kłopoty rodzinne i trzeba pomóc rodzicom poza tym chcę pracować, a nie tylko z przymusu