Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldadasz

mąż wyzywa mnie od psychicznie chorych

Polecane posty

Gość aldadasz

Mój mąż pije coraz więcej. W tygodniu codziennie pije po 3 piwa, w soboty upija się tak na maxa. Gdy zwracam mu uwagę, proszę żeby przestał, ograniczył picie to wyzywa mnie od psychicznie chorych i każe mi się leczyć. Ale to przecież on powinien się leczyć. Jak do niego dotrzeć?

Gość gość
Nie dotrzesz. Wez rozwod. Nie zaslugujesz na to

Gość gość
Malina zacięłaś się:) co do męża.mam tak samo niestety ale mój to codziennie po 4.

Gość KrwawyNos
malina jak to sie stało, ze wszyscy to szmaty a ty jedna nie?

Gość gość
Większość polskich kobiet leci na pijących facetów. Szczególnie te przed 30 a później takie narzekania jak autorka a i tak większość z tych kobiet co narzeka będzie narzekać a nic w swoim życiu nie zmieni.

Gość gość
Zapamiętaj sobie raz na zawsze: NIE DOTRZESZ I GO NIE ZMIENISZ. Możesz tylko i powinnaś jak najszybciej zwiewać dla swojego dobra i dla swoich dzieci, którym taki ojciec-alkoholik zniszczy życie. Oni są dobrzy w zaprzeczaniu, że nie piją, a wielu nawet jak rzuci nałóg, to dalej utrzymuje, że nie byli alkoholikami. Jeżeli ktoś może tutaj coś zrobić, to jedynie on sam. Jeśli sam nie zauważy problemu i nie będzie chciał się leczyć, to NIKT nic na to nie poradzi.

Gość malino malinova
oooooooooooooooooooooooo nawet tutaj ta szmata malinova musi wrzucic swoja bezwartosciowa wypowiedz

Gość kobieta po 30tce
autorko rozwiedz sie z nim , jak zacznie pic jeszcze wiecej to w ogole z nim nie wytrzymasz maz znajomej jak zaczal pic tak ona juz nie miala z nim latwego zycia, w koncu sie rozwiodla i ma spokoj