Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mapet szoł

Znacie tą wróżbę z pierścionkiem i nitka?

Polecane posty

Gość mapet szoł

Co sie przpowiada ile bedzie sie mialo dzieci? Ja nie wierze w takie zabobony ale z tym to podobniez prawda, przetestowalam na wszystkich dzieciatych kobitkach w rodzinie i sie zgadza. U mnie wyszlo ze bede miala 2 dziewczynki i chlopca 😭

Gość tez chce to zrobic
a mozesz powiedziec jak to sie robi?

Gość mapet szoł
Bierzesz nitke i zawieszasz na niej pierscionek, nastepnie rozkladasz dlon i miedzy palcem wskazujacym a kciukiem poruszasz nitka w gore i w dol 3 razy a pozniej zatrzymujesz nad srodkiem dloni. Po chwili pierscionek zaczyna sie krecic( kolko-dziewczynka) na boki-chlopiec. Powtarzasz do momentu az pierscionek przestanie sie krecic.Wychodzi liczba dzieci i plec. Dziwne troche ale ciekawe bo podobniez sie sprawdza.

Gość tez chce to zrobic
dzieki:) jakos mi to na poczatku nie wyszlo, jak zrobie za jakis czas od nowa to bedzie dobrze?

Gość mozecie mi kogos polecic?
mozesz takze zadac konkretne pytanie i gdy "wahadelko" z pierscionka i najlepiej czerwonej nitki robi pionowe ruchy oznacza to "tak" a gdy poziome oznacza "nie"

Gość dfrtgyhui
Tak. Tą wróżbę zrobiła mi teściowa. Wywróżyła dwóch chłopców :D Mam syna i córkę :D:D

Gość tez chce to zrobic
o, fajnie wiedziec. teraz z pierscionka wyszedl mi syn i corka, a kiedys jakas wrozka wlasnie mi wywrozyla to samo:)

Gość HAHA ALE JAJA
a mnie nie wyszlo. 3miesiace temu ja robilam i wyszlo mi ze za 8 miesiecy urodze a w ciazy nie jestem:/

Gość njmfidx,
mam nadzieję że to nie jest prawda bo mi wywróżyli sześcioro : 4 synów i 2 córki. Mojemy tacie ta wróżba się sprawdziła, ma 3 córki

Gość mapet szoł
Ja mam nadzieje ze to sie nie sprawdza bo nie chce miec 3 dzieci :O nie chce mi sie wierzyc w takie rzeczy ale w wielu przypadkach wrozba byla zgodna wiec nie wiem jak to z tym jest.

Gość słit lajf
mojej kupeli babcia mi wróżyła z obrączki swojej ,wyszło mi ,że będę miała trójkę dzieci (zgadza się ) datę ślubu czyli miesiąc i rok (zgadza się ) inicjały małżonka (kurwa zgadza się :D) dla jasności powiem ,że nie szukałam potem chłopaka o takich inicjałach ,sam pewnego majowego dnia przyszedł do mojej chaty :D siostra przyszła z chłopakiem odpicować się na imprę i po mnie a z nimi przybył mój rycerz :D miłość od pierwszego wejrzenia :Di tak 13 lat jesteśmy razem :)

Gość kolooooji
ja znam , ale na wiek pójścia za mąż, robiłam 3x i za każdym razem 21 wyszło,trudno mi w to wierzyć ale kobietom z rodziny się sprawdziło, i rzeczywiscie zawsze wychodzi to samo

Gość ggth
u mnie wyszło chłopiec/dziewczynka/chłopiec i mam tylko jedno dziecko...o większej ilości mogę zapomnieć...:(