Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on on on ale nie off

Kto lubi dyskoteki

Polecane posty

Lubicie dyskoteki, ale taki prawdziwe z dobrym szybkim techno (nie house) stroboskopami, dużym parkietem? Nie chodzi mi oczywiście o jakieś granie w disco polo w remizach bo to lubią wieśniaki :) To jak, lubicie się czasami poruszać na parkiecie ? Ja nawet lubię :) Nie jestem jakimś tam tancerzem który tańczy jak jebany pedał. Ruszam się jakoś tam do bitu i jest fajnie :)

w górę :)

tak/nie :)

Gość pytam sie was
lubie sobie potanczyc, na imprezy czesto chodze ale raczej wole klimat pubów, gdzie mozna posiedziec pogadac a jak jest fajna muzyka i człowiek troche wypije zeby było gdzie potanczyc

Looooser Patologia. czego?

Gość .............................,
Na kafeterii raczej nie znajdziesz nikogo " zaczernionego" kto by umiał się bawic na disco, tutaj to raczej przesiadują studenci- sztywniacy, śmietanka inteligencji, która pięknie potrafi się wypowiedziec, ale do życia ani do zabawy to to się nie nadaje.

A jo nie lubia,bo teraz na dyskoteki same chude pedały chodzą,kiedyś to było inaczyj,zawsze jakoś bijatyka była,szło komuś przypierdolić i fajno zadyma zrobić,ja kiedyś to jo byłych królem takich imprez a teraz to same pedały tam są co yno człowiek tupnie i juz ich ni ma,świat schodzi na psy!!

A jo nie lubia,bo teraz na dyskoteki same chude pedały chodzą,kiedyś to było inaczyj,zawsze jakoś bijatyka była,szło komuś przypierdolić i fajno zadyma zrobić,ja kiedyś to jo byłych królem takich imprez a teraz to same pedały tam są co yno człowiek tupnie i juz ich ni ma,świat schodzi na psy!!