Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcieeee

owulacja

Polecane posty

Gość poradzcieeee

Poradzcie prosze. wczoraj rano test owu pozywny. Dzisiaj test owu ciezko powiedziec ..... mozna go ocenic jako pozywtny i negatywny .... Przed chwila potworne uklucie w prawym jajnku, czuje go do teraz... odrazu pobieglam do lazienki i test owu negatywny !!! ani cienia drugiej kreski. Co o tym myslicie ???? Jestem w trakcie owu ??? Jestem w 16dc cylku biore castagnusa. cyle srednio 31 dniowe.

Gość poradzcieeee
zadna nie pomoze ????

Gość dzien cyklu
widac juz po owulacji :)

Gość poradzcieeee
czytalam ze w momencie pekniecia jajeczka hormon ktory wykrywa test owu drastycznie spada.

Gość dzien cyklu
jakiego jajeczka? chyba pecherzyka jajeczko wychodzi z peknietego pecherzyka wg mnie jestes juz po owulacji - ale nadal szanse na ciaze sa ;)

Gość poradzcieeee
mysałam o pecherzyku a napisalam jajeczko :) sory, zrobie wieczorem jeszcze jeden test zobaczymy co wykarze .... Wczoraj pierwszy dzien na tescie pokazaly mi sie 2 kreski, czyli owu powinna wystapic w ciagu 24-36 czyli dzis teoretycznie powinna byc.. tylko te testy ehhhh , raz wychodzi pozytywny a raz negatywny ....

Gość poradzcieeee
ahhhh nadmienie jeszcze ze wczoraj rano zrobilam 3 testy... rano pozytywny, w poludnie negatywny, wieczorem negatywny .... dzis rano pozytwymny , bol w jajniku i test negaywtny ....

Gość dzien cyklu
dlatego wlasnie ja testow nie uzywam ;) wole obserwowac sluz :) a jaki masz sluz teraz?

Gość poradzcieeee
ja za to na sluzie sie totalnie nie znam :) sluz mam bialy, mleczny kolor.

Gość poradzcieeee
chcielibysmy bardzo chlopca, wiec zalezy mi aby dokladnie wyznaczyc moment owu, nawet jak owu bylo wtedy kiedy mnie ten jajnik uklul , to bedzie dzis przytulanko, moze sie uda ....

Gość poradzcieeee
czyli juz nie ma szans ?? :(((

Gość dzien cyklu
bialy mleczny? to po owulacji jesli jeszcze test wykazal wczoraj dwie krechy, masz 16 dzien cyklu, mialas klucia.. to po owulacji wg mnie powodzenia :)

Gość poradzcieeee
moje cykle wahaja sie 30-34 dni .....

Gość dzien cyklu
jesli owulka byla wczoraj/ dzisiaj to jak najbardziej szanse na chlpczyka sa gorzej jakby przytulanko byloby przed owulka.. wez tez pod uwage ze niektorzy mezczyzni sa zdolni do splodzenia tylko chlopczyka, lub tylko dziewczynki, i bez wzgledu na to jak bedziesz sie starac to bedzie to co facet splodzi... to sie bierze z jakosci nasienia - zdolnosci plemniczkow :)

Gość poradzcieeee
a sluz bialy mleczny mam od kilku dni , caly czas taki sam .....

Gość dzien cyklu
hmmmm a jaka jest szansa ze test owulacyjny mogl zle wyjsc wczoraj? bo ja bym wierzyla bardziej sluzowi :( przezroczysty, ciagnacy sie = owulacja.. bialy, gesty - przed owulacja lub po...

Gość dzien cyklu
hmmmm a jaka jest szansa ze test owulacyjny mogl zle wyjsc wczoraj? bo ja bym wierzyla bardziej sluzowi :( przezroczysty, ciagnacy sie = owulacja.. bialy, gesty - przed owulacja lub po...

Gość poradzcieeee
dzieki dzien cyklu :)) przytulanka przed owu nie bylo, specjalnie czekalam wlasnie na wynik testow , a tutaj taki cyrk :) Caly czas pobolewaja mnie jajniki :)

Autorko test owu wychodzi 48-24godzin przed owu, więc logiczne, że tylko jeden dzień był pozytywny. Owu możesz mieć dziś lub jutro, ale dziś już test negatywny, bo pik lh już zanika PRZED owu.

Gość poradzcieeee
ooooooooo :) czyli dzis przytulanko i jest szana na dzidziusia ????

Gość dzien cyklu
widzisz, bo wlasnie jest taka zlosliwosc sytuacji / organizmu - jak sobie chcesz cos zaplanowac to organizm wariuje.. i nie da Ci zrobic po Twojemu ;) pozostaje Ci powtorzenie testu jutro, albo zaryzykowac i przytulac sie juz dzisiaj :P

Gość poradzcieeee
zaraz zrobie kolejny test , tylko... poczekam az mi sie zachce siku :))

reasumując test w ciągu 24godzin przed i w trakcie owu ma być NEGATYWNY pozytywny między 48 a 24 godziną przed owu piszę tak, bo nie rozumiecie ulotek. mam nadzieję, że pomogłam

Gość poradzcieeee
MINIA85 na chlopca radzisz sie przytulac dzis czy poczekac do jutra ???? Test pozytywny mialam wczoraj o 9 rano , czyli minelo juz 32h, do przytulanka minie jescze jakies 7 h to byloby wtedy 39h od testu pozytywnego ....

Gość dzien cyklu
minia.. jestes zlotem :) dzieki!

Gość poradzcieeee
popieram dzien cyklu !!! jestes kochana :)))

Gość w 100%
MINIA85 Minia85@tlen.pl'; reasumując test w ciągu 24godzin przed i w trakcie owu ma być NEGATYWNY pozytywny między 48 a 24 godziną przed owu piszę tak, bo nie rozumiecie ulotek. mam nadzieję, że pomogłam 25.12.2010 popieram tak to jest :)

na tych metodach płci to ja się nie znam :) mogę napisać jak u mnie w cyklu ciążowym było: test owulacyjny pozytywny w poniedziałek, wtorek i środa negatyw, a w środę potwierdzona owulacja monitoringiem czyli u mnie dwa dni przed wyszedł pozytyw. Nam nie zależało na płci, więc współżyliśmy przed owu i w trakcie. Nie wiem, jak u Was czy wyjdzie 2dni przed czy tylko dzień

chociaż słyszałam, że u niektórych testy owu nie wychodzą, albo pozytywne kilka dni przez niski lub wysoki poziom lh. Ciężka sprawa z tymi naszymi organizmami :)