Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lanseeer

koszulka z hitlerem - pytanie

Polecane posty

Gość lanseeer

hmm czy jeśli wyszedłbym na ulicę mając na sobie koszulkę z facjatą hitlera na przedzie i swastykę z tyłu to powinienem obawiać się tego, że mogę dostać wpier.dol? ps. mieszkam w dużym mieście, choć na niezaciekawym osiedlu raczej ps2.na wstępie mówię, że skończyłem gimnazjum, więc proszę mnie tu nie wyzywać od gimgó.wna, któremu nudzi się w wakacje

Gość iuyi iuyu
lol :O

Gość Majkeleczek
ode mnie napewno

Gość najpierw wpierdol
a potem wiezienie za kult hitlera

Gość nickonicko2010
dostałbyś czy nie to najmniej istotne,noszenie takiej koszulki jest po prostu nielegalne w państwie polskim ... http://tnij.org/nokautsztanga

generalnie to zaraz nie znaczy ze ktos jest jakims zwolennikiem faszyzmy czy tam czegos takiego, czy rasista...wiadomo! nie znaczy ale ja to ja, mam ogromna tolerancje, na pewno jest to jakas postac historyczna, genialny mowca za pewne, trzeba miec jakas zdolnosc psychologiczna by w ogole tylu ludzi sobie zjednac, wmowic im jak w sektach, ale wszysyc wiemy ze to byl potwor wcielony, zly czlowiek, wielu naszych pradziadkow zginelo przez te ideee i dla nas polakow jest to trudny temat, wiec nie wiem czego moglbys sie spodziewac, wpierdolu to na pewno, nie wszysy ludzie pomysla ze to tylko koszulka! delikatny temat

generalnie to zaraz nie znaczy ze ktos jest jakims zwolennikiem faszyzmy czy tam czegos takiego, czy rasista...wiadomo! nie znaczy ale ja to ja, mam ogromna tolerancje, na pewno jest to jakas postac historyczna, genialny mowca za pewne, trzeba miec jakas zdolnosc psychologiczna by w ogole tylu ludzi sobie zjednac, wmowic im jak w sektach, ale wszysyc wiemy ze to byl potwor wcielony, zly czlowiek, wielu naszych pradziadkow zginelo przez te ideee i dla nas polakow jest to trudny temat, wiec nie wiem czego moglbys sie spodziewac, wpierdolu to na pewno, nie wszysy ludzie pomysla ze to tylko koszulka! delikatny temat

Gość lanseer
jak nielegalne? skoro młodzi ludzie zamawiają sobie takie koszule( i nie tylko z podobizną hitlera, ale innych mu podobnych np. ze stalinem itd) i normalnie paradują w nich po ulicy?

ze nielegalne to akurat fakt i ostatanio bylo o tym w telewizji glosno

Gość Majkeleczek
kup ta koszulke i pojdz gdzies na festyn jakis ;]] wakacje w szpitalu gwarantowane ;] nie po to gnoju Twoi pradziadkowie walczyli i umierali zebys potem paradowal po ulicach z ryjem hitlera na koszulce !

Majkeleczek hej, ale troszke uwazaj na to co mowisz, dlaczego tak sie wypowiadasz

Gość Majkeleczek
wgl producenci tych koszulek sa chyba jacys nienormalni .

na skandalu najwiecej zarobisz to raz, a wedlug nich to sa teraz jakies symbole popkultury, nie ma sensu odbierac tego personalnie

Gość toska w zielonych gatkach
na chol.ere w ogóle ludzie zamawiają takie coś z netu :O choćby nie wiem jakby był nawet genialny to fakt faktem, że było to bydle jakich mało, jeden z największych potworów w historii i noszenie koszulek z nim powinno być zakazane w każdym cywilizowanym kraju, a tak nie na temat: nutaa -prześliczne fotografie :)

Gość :D:D:D:D:D:D:D
Nutaaa,masz na imię Aśka ? :D

Gość w dupach wam sie przewraca
na co ci taka koszula chłpocze? :O :O :O

Gość iczke sriczke
wpie.rdol? no co ty?! na pewno wzbudzisz zachwyt taką koszulką :classic_cool: