Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiutka30444444

spałam z wieloma facetami i oto moje wnioski.

Polecane posty

Gość łitnej spirs
Autorce chodziło po prostu o to że sportowcy są lepsi w łóżku a czy to kulturysta czy biegacz to nie ma znaczenia natomiast prawda że komputerowcy,urzędasi,krawaciarze - są kiepscy w łóżku!

Gość vera zapłakana
Zawodnik MMA - brawo - o czym sobie rozmawiacie? "Ty, no wiesz i ja ten ten tak mu przyjeebałem ze az mu sie oranzadą z pierwszej komunii odbiło.He he" :(

vera zapłakana - niewielu jest ludzi, którzy by dali rade zawodnikom MMA. Taki podworkowy rozrabiaka, który uczestniczy w bojkach pod monopolowym i okrada pod sklepem rowniesnikow nie ma najmniejszych szans w starciu chocby z amatorem MMA. Nie wywyzszam zawodnikow, ktorzy startuja w tej formule, ale sam trenowalem kickboxing i wiem doskonale, ze aby przetrwac choc jedną rundę to trzeba miec zelazne nerwy i łeb ze stali, do tego ruszyc jeszcze odpowiednio pałką, czego poniektorzy siedząc na kaffe przed komputerem w chwilach relaksu nawet nie potrafią.

Gość samiutka30444444
Żebyś nie wypinała dupska innym menom niż napchanym sterydami. Ja takim jestem właśnie i chciałem was sprowokować. Pozdro, Krzyś :)

Jakbyś zrozumiała z tego choć 10%, to byś glupich pytan nie zadwała ;)

"Ostatnio kochałam się z gościem który zawodowo trenuje MMA" MMA? a może MMO? ty tępa, tania szmato :D