Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnolia8905

czy test wykonany 2 dni przed okresem jest wiarygodny??

Polecane posty

Gość magnolia8905

witam dziewczynki!!! prosiłabym o odpowiedx na nurtujace mnie pytanie ...... otóż za 2 dni powinnam dostać okres, więc dzisiaj zrobilam tescik ciazowy i wyszedl negatywny :( a dodam ze bardzo pragniemy z mezem dziecka... Chcialabym ponadto dodac ze kochalam się w 1 i 2 dzien po okresie ( teoretycznie dni nieplodne????) ale zawsze ryzyko zajscia w ciaże jest wiec po cihu mam nadzieje ze jednak moze jestem w ciazy .. ;/ ( wytrysk nastapil we mnie) czy test wykonany przed okresem jest wiarygodny? mam takze pytanie odnosnie sluzu przed okresem.... bo zazwyczaj przed okresem mialam "mokro" sluz byl przezroczysty itp a teraz za 2 dni mam dostac okres a wogole nie czuje sie jakbym miala go dostac. po prostu jest "sucho". Bolą mnie sutki i brzuch czasami. Zwlaszcza jak zapale papierosa (oczywiscie jesli sieo kaze ze jestem w ciazy rzuce bez wahania) Czy myslicie ze ciaza w moim przypadku jest mozliwa skoro wynik testu byl negatywny? prosze o porade :(

Gość thaisse80
Powtorz test w dniu spodziewanego okresu.

najlepiej go wykonaj jeszcze raz w dniu spodziewanego okresu. Zwykle po okresie nie ma dni płodncych no chyba ze masz bardzo krótki cykl.

najlepiej go wykonaj jeszcze raz w dniu spodziewanego okresu. Zwykle po okresie nie ma dni płodncych no chyba ze masz bardzo krótki cykl.