Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sonita

Pytanie do panów: wysoka kobieta a obcasy

Polecane posty

Mam 170cm wzrostu przy tym uwielbiam wysokie obcasy ok 12-15cm. no i niestety tu problem. Czy kobieta przy wzroście(łącznym z obcasem) 182/5 może podobać się mężczyznom??

Gość Wolvfram
każda kobieta świetnie się prezentuje w obcasach :)

Gość marcin __
Bardzo mi się takie podobają:D moim kolegom też, chociaż raczej kolegów mam niskich :D Ja mam 195cm wzrostu, więc nie mam z tym problemu:D

Gość laluna18
dziewczynko - po pierwsze: 170 cm to nie jest dużo sama tyle mam i chciałabym mieć więcej... po drugie obcas 12 cm nie podwyższa o 12 cm ,jego wysokośc trzeba pomnożyc przez 2/3 czyli wychodzi 8 cm - zapytaj fizyków,chodzi o jakis środek ciężkości czy coś :) Btw. jak chodzisz w 12-15 cm obcasach? ja w 10cm ledwie daję radę :D

Gość szu szu szuuuuuuuuu
lalunia18 - zaintrygowałaś mnie :P ja byłam pewna,że jeśli obcas ma 12 cm, to podwyższa właśnie o tyle ;>

Gość laluna18
szu szu szuuuuuuuuu - też tak kiedys myślałam ,ale później dowiedziałam się ,że byłam w błędzie :)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
hmm, ale to jest strasznie dziwne i jakoś trudno uwierzyć... chociaż kupiłam sobie buty na 11 cm obcasie i byłam ciekawa ile mam w nich wzrostu :D wyszło, że 178/179 a mam 170cm. więc zdziwiło mnie to.. a jesteś na 100% pewna,że to tak działa :>

Gość laluna18
na 100 % :)

Gość szu szu szuuuuuuuuu
no to lecę jutro kupić szpilki, które wypatrzyłam dzisiaj w sklepie :D ja mam niestety ten problem,że przeważnie moje znajome mają po ok. 165 cm... :/

Gość wakacyjny świr :P
Mam 170cm wzrostu przy tym uwielbiam wysokie obcasy ok 12-15cm. no i niestety tu problem. Czy kobieta przy wzroście(łącznym z obcasem) 182/5 może podobać się mężczyznom?? Ja mam 184cm i dla mnie Twoje 182-5 jest w sam raz :D

Gość laluna18
szu szu szuuuuuuuuu - no to jesteś 5 cm wyższa od swoich znajomych ,nie przesadzaj co to za różnica pięć cm ?? ja mam koleżanki od których jestem wyższa np. 10 cm :P

Gość szu szu szuuuuuuuuu
oj, chodziło mi o 160 cm :D wybacz, nie wiem skąd ta 5 się tam wzięła :P gdyby tylko faceci byli wysocy... :D

Gość szu szu szuuuuuuuuu
no tak, teoretycznie to ich problem,że są tacy mali :P

Gość podoba mi sięęę
170cm tak? to ciekawe co ma powiedziec taka , która ma 180cm i tez chciałaby sobie ponosić szpilki :) i moze sobie tylko pomarzyc , bo i bez szpilek jest wyższa od co drugiego faceta , którego mija na ulicy :P life is brutal :P

Gość ło matko...........
podoba mi sięęę 170cm tak? to ciekawe co ma powiedziec taka , która ma 180cm i tez chciałaby sobie ponosić szpilki i moze sobie tylko pomarzyc , bo i bez szpilek jest wyższa od co drugiego faceta , którego mija na ulicy life is brutal He, he, he, toś dowalił :D Mam 179cm. i w dupie mam to czy ktoś jest niższy, czy wszyscy są niżsi...Ja się czuję dobrze w butach na obcasach (takich 7-9cm) i nie interesuje mnie zdanie innych. Aha, męża mam, więc mój wzrost to żaden problem, wręcz przeciwnie :P 🖐️

Gość panek pogromca pudziana
obci_ągniesz mi ? bo moge ci kamszota pier_dolnąć

Gość podoba mi sięęę
jestem dziewczyną ;) i co do tych 180cm pisałam oczywiście o sobie, mam trochę kompleksów z tego powodu, liczyłam, że ktoś mnie pocieszy:classic_cool::P

Gość marek 1967
ja mam 167 dlatego nosze szpilki niestety są tylko damski i podoba m i sie to