Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys bylam szczesliwa

piosenki które podtrzymują was na duchu po rozstaniu?

Polecane posty

piosenki, które sprawiają, że stajecie się silniejsi? moim numerem jeden jest " I will survive" pozniej "Irraplaceble". jak cos mi sie przypomni to dopisze. za to nie moge sluchac "thinking of you" katy perry - becze za kazdym razem. no i smutna "when you're gone". wpisujcie swoje typy, proszę.

Gość kiedyś bejbe
Alejandro Lady Gaga:D

Gość Moje piosenki to-
"Nie wierz nigdy kobiecie" Budka suflera, "Niepokonani" Perfect

Gość rychu gniezno
"To ostatnia niedziela..." śpiewa pioter fronczeski

Indios Bravos "Zmiana" - działa na mnie bardzo optymistycznie Lipali "Upadam" - to samo choć nie wiem czemu :D Gloria Gaynor "I Will Survive" - nie trzeba tlumaczyć Lara Fabian "I will love again" - to samo Maleńczuk ze swoim cynicznym podejściem do uczuć;) Poza tym wszystko co nie mówi o miłości i ma w miarę agresywny styl:D A jak chcę zdołować do końca żeby się wreszcie wypłakać to Kasia Kowalska, Michał Bajor - za dużo by wymieniać ale działają niezawodnie:D

a na mnie jeszcze źle dziala "oczy szeroko zamkniete" Łez.

ruchome piaski tez smutna jest. "antidotum" kowalskiej dodaje mi sily.

eamon - fuck it, i dont want you back ;)

Gość destiny's child:
survivor i throught with love :)

Gość bo kobieta
wciąż niepewność rozpi.erdala czy nie zaznam już anala czy znów ujrzę martwe bobry przecież ku.rwa byłem dobry wołam panne tęgim krzykiem chodź tu do mnie, zrób z po.łyk.iem bąć analnym szczy-tem marzeń bąć mym lekiem od poparzeń bąć ogórkiem pośród śledzi bąć gitowcem co posiedzi czy to bolec czy to Golec wszystko się obróci w stolec penis mój w twój odbyt chować chciałbym ciebie molestować chce znów poznać ciepłą kiszkę chce na ciebie dostać zniżkę chce poznawać twe otwory ja bez ciebie jestem chory miłość moja taka wielka czy tam zmieści sie butelka?

Gość numerologia
Rany _Doda

Gość proszę bardzo kochani
Baciary- tylko pokochaj mnie Baciary--Zostań tu ze mną na zawsze Janek Blasik--mineło już tyle lat Seweryn Krajewski--Nie jesteś sama

Gość proszę bardzo kochani
Janek Blasik -Z Tobą Być Refren Z TOBĄ BYĆ TO ZNACZY ROZUMIEĆ W LUDZKIM TLUMIE USLYSZEĆ NAJCICHSZE SLOWA TWE Z TOBA ISC DO PIEKLA CZY NIEBA CZEKAC TRZEBA TYLKO ZABIERZ MNIE Z TOBĄ BYĆ TO ZNACZY WIROWAC WIERZYC W SLOWA NIE WIDZIEC PARU WAD PIEKNIE ZYC NA SMUTEK I ZARTY MIEC OTWARTY CALY SWIAT Z TOBĄ BYC TAK ZWYCZAJNIE JAK DZIS TESKNIC GDY JESTES OBOK I USMIECHEM WITAC DZIEN RAZEM IŚĆ W TWYCH MARZENIACH TRWAĆ SLONCE I NIEPOGODE OFIAROWAC CALY TWOJ SWIAT

Gość DominikaTa
"What goes around", "Cry me a river" - Justin Timberlake; "Fever"- Eva Cassidy; "Antidotum" - K. Kowalska

Gość kyttyt
Kury - Chryzantemy złociste