Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

obolała

utrzymujący się ból przy stosunku, od 1. razu... czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Uprawiam seks już od jakichś 8-9 miesięcy, jednak przy każdej próbie włożenia członka do pochwy, odczuwam dość silny ból. Przy pierwszych razach myślałam, że to normalne i poprosiłam partnera, żeby nie przestawał, że się pewnie przyzwyczaję i przestanie boleć. Z czasem trochę ustaje, ale są momenty, że już nie mogę wytrzymać, musi ze mnie wyjść 'już, teraz', bo robi mi się słabo z bólu... Dodam, że przy pierwszym razie nie krwawiłam, a gin uznał, że powodem bólu jest infekcja... Jednak infekcję wyleczyliśmy wg gina, a problem pozostał. Ból pojawia się zarówno przy wejściu, jak i głęboko, przy głębszej penetracji, szczególnie od tyłu... I zaznaczam, że nie jest to raczej czynnik psychiczny, ani zbyt krótka gra wstępna - przed seksem bawimy się bardzo długo, zazwyczaj osiągam orgazm łechtaczkowy i dopiero przystępujemy do stosunku pochwowego... Czy ktoś też tak miał?:(

Gość do autorkirfg
idz do ginegologa

po orgazmie pochwa jest bardzo czuła i stąd może być ten ból.. lub po prostu ma za grubego

Gość aneczka294
ja tak miałam ... przez 4 miesiace utrzymywal sie ból od pierwszego stosunku ,wiec postanowilam isc do ginekologa zrobil mi badania przepisal odpowiednie leki i po 2-3tygodniach mniej bolalo ,a teraz to juz wogole.Powiedzial ,ze potrzeba troche czasu zeby sie przyzwyczaic ale laki pomogly:)

Chce Ci się po łechtaczkowym jeszcze seksu? ;p Mnie jedynie bolało jak byłam za mało nawilżona albo jak nie chciałam a byłam nawilżona ;p

Może to być tzw. tyłozgięcie. Gdzieś czytałam że występuje przy tym ból przy stosunkach

nie, tyłozgięcia nie mam, miałam usg wiele razy i wszystko z budową jest ok. gin już mi nie umie pomóc, może powinnam przejść się do innego...? myslałam już nawet, czy to może błona, która została nieprzerwana i blokuje wejście, bo np. jest zbyt elastyczna, żeby ją przerwać... ale chyba gin zauważyłby ją przy badaniu...? żeli nigdy nie używałam, trochę boję się infekcji, bo słyszałam, że mogą powodować:( ale zazwyczaj jestem bardzo dobrze nawilżona... nie mam pojęcia, skąd ten ból... jestem zazwyczaj naprawdę podniecona, uwielbiam seks i wszystko, co z nim związane, dlatego martwi mnie ten ból, bo facet chce wydłużać stosunek, żeby zrobić mi przyjemność, a ja muszę krzyczeć, żeby kończył, bo czuję, że zaraz zemdleję...:(

Gość zmień faceta, nim on
zmieni ciebie na normalny model.....