Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszkaaaa22

spózniajacy sie okres

Polecane posty

witam!!! mam mały problem i nie wiem jak na to patrzyc i co juz o tym myslec:( mysle że mi pomożecie??? spóznia mi sie okres ostatnia miesiączke miałam 1 czerwca i do tej pory nie mam nastepnej zaczełam sie martwic że jestem ciazy dlatego zrobiłam test i wyszedł negatywny ucieszyłam się ale po kilku dniach okresu dalej nie dostałam pomyslałm ze moze za wczesnie i zrobiłam nastepny po tygodni i dalej wyszedł negatywny . mineło juz 3 dni odkad robiłam test a okresu dalej nie mam . boję sie ze nie dostane i bede w ciąży a ostatni współżyłam z moim chłopakiem bez zabespieczenia ale myslałm ze robimy to w dni nie płodne bo to były 2 dni kiedy miałm dostac planowo okres co o tym myslicie????

Gość hhjhg
Mysle ze wszyscy Cie zaczna zaraz tu krytykowac tak jak mnie bo zalozylam dzis podobny temt. Mi sie okres spoznia juz od tygodnia, tez bardzo boje sie ciazy ale narazie nie robilam testu bo jakos nie mam odwagi eh. A ile masz lat jesli moge wiedziec?

Gość ciociajózia
powod do niepokoju jest gdy okres nie przyjdzie do 35 dnia od pierwszego dnia ostatniej miesiączki

Po 1. Popracuj nad ortografią. Po 2. Czy robiłas testy z porannego moczu? Może Ci się spóźniać przez to, ze sie denerwujesz. Ja raz przez nerwy nie miałam 3 miesiące okresu. ;)

Gość hhjhg
czyli jest powod do niepokoju w moim przypadku w kolezanki tez raczej;/ o wiek pytam z ciekawosci, ja 19 skoncze w grudniu. Rozumiem ze sie martwisz bo przezywam to samo...koszmar;/;/ Ja juz nie daje rady;/

Gość fgbgbvdfvvc
w czasie upałów też są zaburzenia miesi ączkowania-mi się spóźnił parę dni-właśnie dostałam

Gość hhjhg
pisz co tam u Ciebie i daj znac jak dostaniesz ten okres. Wiem dokladnie co przezywasz. trzymaj sie jakos

ok :) a przeżywam koszmar i ciesze sie ze mnie rozumiesz... hmm jeden test był z porannego moczu a ten drugi juz nie ale czytałam ze to nie jest wazne bo ten hormon jak sie jest w ciazy to nie zalezy od pory dnia

Gość bnm,bnm,
wyluzuj trochę i przestań o tym myśleć bo miesiączka może spóźniać się od stresu

Gość hhjhg
Przezywam to samo wiec rozumiem;/ miejmy nadzieje ze skonczy sie to dobrze. A czy Twoj chlopak skonczyl w Tobie?;/ moj nie, nie wiem czy czytalas moj temat ale pisalam tam ze u nas byla gumka tylko niestety nie od samego poczatku stosunku;/

nie czytał twojego temat ale przeczytam .. sama nie wiem bo wyciagnoł ale ja poczyłam nasienie wczesniej wiec nie poczuł i troche pozostawił we mnie

Gość hhjhg
ah no to troszke nie ciekawie;/ ale skoro te dwa testy wyszly negatywne to chyba nie masz sie czym martwic. Najlepiej jakbys poszla do lekarza...ja jeszcze 1 wizyty nie mam za soba;/ nawet za tes mam sie ciezko zabrac eh;/;/

Gość hhjhg
test*

Gość hhjhg
u nas tez tak zawsze bylo ale teraz wiem ze juz tak nie bedzie, trzeba to zmienic;/ tylko zeby ta sytuacja sie dobrze skonczyla;/ teraz wogole nie mam ochoty na seks jak sobie pomysle o tych problemach;/

żebys wiedział sex odszedł w odstawke juz 2 tygodnie i narazie nie mam ochoty!!! no chyba ze okres dostane ... ale wtedy bedzie inaczej pójde do ginekologa po tabletki i nie bede sie tak zamartwiac... a ty bierzesz moze tabletki??? ja tez zycze tobie zeby ta sytuacja sie rozwiazała jak najlepiej

żebys wiedział sex odszedł w odstawke juz 2 tygodnie i narazie nie mam ochoty!!! no chyba ze okres dostane ... ale wtedy bedzie inaczej pójde do ginekologa po tabletki i nie bede sie tak zamartwiac... a ty bierzesz moze tabletki??? ja tez zycze tobie zeby ta sytuacja sie rozwiazała jak najlepiej

Gość hhjhg
no ja 3 tygodnie ale nawet jak dostane okres to narazie nie chce chyba;/ nie biore tabletek. Jedno wiem ze od teraz gumka bedzie od samiutkiego poczatku stosunku. Dobrze ze chociaz nie mam zadnych objawow ciazy bo w sumie mogly by juz byc no ale niestety objawow okresu tez nie;/ Ja Tobie rowniez zycze tego samego:*

dzis dostałam okres wiec jestem heppy:):):):) wiec mogę ci powiedziec ze ja tez żadnych obiaw coaży ani okresu nie miałam:) a tu tak niespodziewanie dzis dostałm bardzo sie ciesze i jestem pewna ze ty tez dostaniesz:) ja też teraz gumka od poczatku obowiazkowo dopuki nie pójde po tabletki:)pzd

Gość szatynka 26
Mi się kiedyś spóźniał miesiąc. Gdybym współżyła, to pewnie też bałabym się, że jestem w ciąży. Jeżeli 2razy test wyszedł negatywny, nie powinnaś być w ciąży, ale najlepiej idź do ginekologa.

dzieki za rade pójde pójdę dla pewnosci tylko nigdy nie byłam i szczerze to sie obawiam bo nie wiem co w takiej sytuacji ginekolog zkeca jakie badania???? wiecie albo jak sie idzie po tabletki to chyba nie trzeba sie badac??? i rozbierac??

Gość hhjhg
eh ale Ci zazdroszcze:( ja jeszcze nie mam okresu;(;(

Gość hhjhg
a co do ginekologa to nie mam pojecia bo sama nigdy nie bylam;/

ty też dostaniesz jestem tego pewna:)) tylko staraj sie tak bardzo nie stresowac wiem ze sie do konca nie da ale chociaz troszke :) i bądz dobrej mysli

Gość hhjhg
wczoraj wieczorem czulam ze cos sie ze mnie lej bylam pewna ze okres wiec pobieglam zadowolona do ubikacji a tu sie okazalo ze jakas jasno zolta wydzielina, dzis biala a okresu nadal nie widac:(:( ja juz nie wiem co robic:(:(

najlepiej zrób sobie test bedziesz wiedziec na czy stoisz>>> bo im dużej bedziesz zwlekac tym gorezj bedziesz sie zamartwiac... ja tez przed okresem z 2 dni miałam taka żółta wydzielinę a pózniej dostałam okres:) dedzie dobrze